Без значение колко много усилия полагате да имате стегнато дупе не може да отречете факта, че понякога си трябва намеса на съвременната пластична хирургия.
С възрастта хълбоците и седалището се отпускат и придобиват неестествени форми, който грозят вашето тяло и убиват самочувствието. Всичко това можете да го избегнете с лифтинг за тази цел.
Този тип козметична хирургия е основно подобрява характера и еластичността на кожата, вместо да действат като пълнител за увеличаване на обема й. Това е инвазивна хирургична процедура, която включва разрез, анестезия и много седмици възстановяване.

Подходящи кандидати за повдигане на седалището и извайване на хълбоците:
* Физически лица с лоша кожа в областта на хълбока.
* Физически лица с прекалено увредена кожа: целулит, стрии, петна и липса на добра еластичност.
* Хората, страдащи от лошото качество на кожата.

Процедурата:
* Всеки пациент има различни нужди, така и хирургичната интервенция на процедурите варира съответно. Чрез тази процедура е възможно да се преструктурира формата на кожата в областта на хълбока. Липосукция и импланти за създаване на желаните форми на седалището се прави в зависимост от индивидуалните нужди на пациентите.
Лифтинг на хълбоците и седалището
* Този специфичен метод е изключително полезен за пациенти с прекомерно количество на т. нар. насипна кожа (паласки). Чрез тази операция се отстранява излишната кожа и седалищната част се стяга.
Козметичните хирурзи правят разрез върху областите, които могат да бъдат скрити под банските или бельото. Така, че да не се виждат белезите след това.  

* Някои пациенти искат по  - плътна форма на седалището и това изисква поставянето на имплантант, направен от материал, който не се разлага.
Поставянето на импланти в седалището е честа срещана процедура при усилване на ефекта от лифтинга. Необходимо е да се знае, че имплантанта в хълбока и в седалището е различен.

Забележка:

Важно е да знаете за възможните рискове и ползи от козметичната хирургия преди да вземе решение за тази процедура.

 
Елементите на гримът Основа Основата може да е течна, твърда или кремообразна и трябва да е...
Изборът на чанта според фигурата Никоя жена не може без дамска чанта. Затова има толкова видове чанти,...
Маски за лице Праскови за нормална кожа Изберете много добре узряла праскова,...

Реклама