Без значение колко много усилия полагате да имате стегнато дупе не може да отречете факта, че понякога си трябва намеса на съвременната пластична хирургия.
С възрастта хълбоците и седалището се отпускат и придобиват неестествени форми, който грозят вашето тяло и убиват самочувствието. Всичко това можете да го избегнете с лифтинг за тази цел.
Този тип козметична хирургия е основно подобрява характера и еластичността на кожата, вместо да действат като пълнител за увеличаване на обема й. Това е инвазивна хирургична процедура, която включва разрез, анестезия и много седмици възстановяване.

Подходящи кандидати за повдигане на седалището и извайване на хълбоците:
* Физически лица с лоша кожа в областта на хълбока.
* Физически лица с прекалено увредена кожа: целулит, стрии, петна и липса на добра еластичност.
* Хората, страдащи от лошото качество на кожата.

Процедурата:
* Всеки пациент има различни нужди, така и хирургичната интервенция на процедурите варира съответно. Чрез тази процедура е възможно да се преструктурира формата на кожата в областта на хълбока. Липосукция и импланти за създаване на желаните форми на седалището се прави в зависимост от индивидуалните нужди на пациентите.
Лифтинг на хълбоците и седалището
* Този специфичен метод е изключително полезен за пациенти с прекомерно количество на т. нар. насипна кожа (паласки). Чрез тази операция се отстранява излишната кожа и седалищната част се стяга.
Козметичните хирурзи правят разрез върху областите, които могат да бъдат скрити под банските или бельото. Така, че да не се виждат белезите след това.  

* Някои пациенти искат по  - плътна форма на седалището и това изисква поставянето на имплантант, направен от материал, който не се разлага.
Поставянето на импланти в седалището е честа срещана процедура при усилване на ефекта от лифтинга. Необходимо е да се знае, че имплантанта в хълбока и в седалището е различен.

Забележка:

Важно е да знаете за възможните рискове и ползи от козметичната хирургия преди да вземе решение за тази процедура.

 
Антицелулитен масаж Антицелулитен масаж - този вид масаж има за цел да премахва...
Седемте основни грешки при нанасянето на основата на грима 1. Избирането на грешния тон на основата Всички гримьори са на мнение:...
Всичко за луничките Много хора имат лунички без да знаят нищо за тях: какво представляват,...

Реклама