Грим за брюнетките и блондинките

Брюнетките
За брюнетки е известно, че са секси, екзотични, прекрасни жени, които притежават тъмна коса. По принцип, те са едни от най - привлекателните жени в света. Много известни красавици по целия свят има тъмна коса – Катрин Зита Джоунс, Анджелина Джоли, Ванеса Марсил, Айшвария Рай, Меган Фокс. 
Прочетете по-долу някои съвети за красота на брюнетките и ги използвайте върху себе си, за да сте зашеметяваща брюнетка.

Грим за брюнетки

* Никакво светло червило:
Подходящи цветове за брюнетките са канела, карамел, пикантните червени тонове, това са горещи нюанси, които ще изразят красотата на брюнетката. Светлите, леко розови червила не са подходящи за тях.

* Прилагане на бронз:
Ако искате бронз на бузите си трябва това да е акцента на грима ви. Той придава на лицето естествен вид и подчертава скулите перфектно. По този начин брюнетки са очарователни.

* Очен грим:
За да се покажете драматичните си сини очи, трябва да приложите топли и богати сенки за очите. А синьото или бледото лилаво правят очите ви убийствени. При светла кожа можете да използвате кафява спирала. Тя ще ви помогне да изглеждате сладка и красива. За тъмна кожа и тъмни очи можете да използвате черна или тъмно синя спирала.

Грим за  блондинките Грим за блондинките
Обикновено правилото е, че блондинка изглеждат страхотно с минимален грим. Носенето на тежък грим не я прави красива.
Жените с руси коси трябва да носят леки цветове през деня. Както съвети при грима на блондинките, тъмните цветове могат да бъдат и добър избор понякога.

* Шампоан
Препоръчително е да използвате шампоан предназначен само за руси коси. Защото те са създадени специално за изрусени коси, които са специфични по структура. Ако сте естествена блондинка можете да използвате шампоан и балсам според типа ви коса.

* Грим
Натурални и светли цветове за грим са препоръчителни. Никога не носете такива по – тъмни от кожата ви.

* Червило
Най-подходящите цветове за устните на блондинка са в червено и розово.

* Вежди
Веждите са друга област върху, която трябва да се съсредоточите. Изрусените блондинки особено, защото цвета на веждите им, тогава ще е тъмен. Трябва да ги изсветлите, за да няма ярък контраст.

 
Красиви и на средна възраст II част * Сок от моркови: Можете да приложите сок от моркови върху вашата кожа....
Маски за гъсти и здрави мигли Всяка жена мечтае за гъсти и дълги мигли, които със сигурност ще...
Топ 10 на антицелулитните продукти Колкото и да звучи невероятно, бобовите култури са безценен помощник в...

Реклама