Красиви и на средна възраст

* Сок от моркови: Можете да приложите сок от моркови върху вашата кожа. Разбира се, този процес е хубаво да бъде започнат още през 20 –те ви години, но няма лошо и сега да го прилагате. Сокът от моркови заздравява кожата. 
Хубаво е да включите в менюто си много моркови, така резултат ще бъде по – бърз и дълготраен.

* Арома магия: Смесете някои масла с водата ви за къпане. Това освен, че ароматизира кожата ви и я подхранва.

* Млечни бани: Използвайте млечен лосион за тяло, пийте много мляко и добавете плодове в ежедневното си меню.

По този начин, можете да откриете един прекрасен начин за възстановяване на кожата и след 50.

* Ексфолиация: Премахването на мъртвите клетки от  кожата на лицето ви, ще ви придаде свеж вид. Всяка седмица използвате такава козметика за целта.

* Хидратиращ крем: Изберете овлажнител, който е и за третиране на бръчки. Този анти - стареещ продукт ще хидратира кожата ви максимално и ще ви придаде младежко сияние. Масло с Витамин Е, бадемово масло, рициново масло, и т.н. също са полезни за кожа като вашата. Вие може да се консултира с лекар за витаминни добавки, които съдържат антиоксиданти формула.
Красиви и на средна възраст
* Съвети за грим: Жени, които са във възрастовата група от 50 нагоре не трябва използват никога тежък грим. Не се опитвайте да използвате пудри, които правят кожата ви твърде суха. Винаги използвайте SPF 15 или с по – голяма формула, за да се предотврати слънчево изгаряне и увеличаването на бръчките.

* Доброто хранене: Яжте много здравословни храни. Опитайте да включите богати на калций храни. Също така поемайте много витамини и минерали. Пийте най-малко осем до девет чаши вода.

* Контрол на теглото: Това е основното нещо, което трябва да следите. Вие вече сте в климактериума, а жените в този период са прекалено склонни към напълняване. Избягвайте мазнините и правете упражнения.

* Съвети за косата: Тук вече идва сивата коса, хубаво е да я оцветите но в естествените й нюанси. За да се предотврати падане и пърхот на косата, редовното измиване на с шампоан и балсам е препоръчително, на всеки 2 дена. Прическата ви трябва да е къса и добре оформена, не се препоръчва в тази възраст дългите коси.

 
Масла с богат състав от полиненаситени мастни киселини МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ То е изключително подхранващо за суха и...
Пиърсинг на маникюра Новата мода при маникюра е пиърсинга. За разлика от пиърсинга по...
Навиците, които предизвикват акне Защо акнето не си е отишло с гимназиалните ви години? Защото то не е...

Реклама