Химически пилинг

Искате ли да подобрите увредената си кожа и да я направите гладка и еластична? Химическия пилинг ще ви помогне в постигането на тази цел. Но, е хубаво да знаете, че той е най – агресивният вид пилинг от всички възможни и се прилага на наистина доста увредена кожа.  Химическият пилинг са еднакво полезен както при лечение на бръчки, лицеви дефекти, така и при нарушения на пигментацията на кожата.

Този вид пилинг премахва повреденият външния слой на кожата ви, така че кожата може да се поднови естествено да се получи гладка и по-млада такава.
Използването на химически пилинг не се ограничава само за лицето. Той може да се прилага на ръцете, краката, шията и гърдите също.

Видове химически пилинг :

    * TCA: това са разтвори на киселини от различни видове, които се използват, за да получите желаната консистенция на кожата. Един от най-популярните включват химически пилинг лицето с TCA или trichlroacetic киселина. TCA работи чудесно при проблеми с пигментация на кожата, фини бръчки по очите, пъпки. Така че, тези проблеми с кожата са често, третирани с химически пилинг с TCA. За да получите очакваните резултати от TCA, трябва да повторите процедурата няколко пъти.
Химически пилинг
    * АНА: Ако имате забързан график, но копнее за светла и по-млада кожа, АНА или алфа хидрокси киселинният химически пилинг ще ви даде желания външен вид. Плодова киселина, млечна, гликол са основните компоненти на АНА. Този вид химически пилинг е по – скоро за да се избели кожата, а не полкова за третиране на бръчки и белези.

    * Фенол: Ако бръчките и вредите по кожата ви са силни, прилагането на пилинг с фенол ще ви даде дълготрайни резултати. Това е най-силният химически пилинг. Той не се препоръчва за хора тъмна кожа. Ето защо, преди да отиде за този химически пилинг се прави кожен тест дали ще повреди пигментацията. Хората, които страдат от сърдечни проблеми е желателно да избягват тази химическа обработка. Целият процес на този химически пилинг отнема много време необходими са няколко месеца, но резултатите са дълготрайни.

    * Химически пилинг със салицилова киселина: Много научни изследвания и обучения се провеждат, за да се измислят нови химически пилинг. Това доведе до новия  химически пилинг на базата на салицилова киселина. Този метод помага да се освободим от горният слой от мъртви клетки и да стимулира живота на здравите клетки на кожата.
 
Ежедневен грим Първо  нанесете пудрата или фон дю тенът откъм най-вътрешната част на...
Как да се гримирате за вечерна делова среща За вечерна делова среща е добре да се облечете като за работа –делово,...
Как да си направите „котешки очи” с молив Ето ви един начин: За традиционното котешко око, използувайте черен...

Реклама