Колагенови инжекции

Колагеновите инжекции се използват за лечение на малки несъвършенства, като бръчки, мимически гънки, белези от акне и бръчки около очите. Колагеновите инжекции са полезни и за създаване на пълни устни и повдигнати скули, а също така и за лечение на други области като, гърба, гърдите и шията. Колагеновите инжекции често се комбинират с други процедури за разкрасяване на лицето като лазерно третиране на кожата.

Различни видове колагенови инжекции:
Различните видове колагенови инжекции включват животински колаген - Bovine Collagen , Autologen, Isolagen и Dermalogen.

* Животинският колаген е един от най-популярните инжекции с колаген. Той се използва за намаляване появата на бръчки, мимически линии и други несъвършенства на лицето. Той е съставен от  Zyderm, Zyplast и Artefill.
Колагенови инжекции * Autologen се извлича от собствената кожа на пациента. Процедурата с Autologen не изисква тест за алергия, защото тя е естествен колаген, за разлика от животинският колаген.  Този вид колагенова инжекция се използва най – често за увеличаване размера и обема на устните.
* Isolagen, като Autologen се извлича от собствената кожа на пациента. Единствената разлика е, че вместо да се вземе от кожата по време на операция, Isolagen се взима от клонирани клетки, които са взети предварително от тъкан зад ухото на пациента.
* При прилагане с  Dermalogen, колагенът е взет от мъртви донори, като след това се  стерилизира и обработва. Един от най-големите предимства на лечението с Dermalogen е, че рискът от алергична реакция е минимален. Въпреки това, пациенти, алергични към лидокаин трябва да информират своя лекар преди лечението.

Предимства на колагеновите инжекции:
Колагеновите инжекции се използват предимно за лечение на лицеви белези и разкрасяване. Красотата на лечението се използва за постигане на добре дефинирани устни линии, пълни устни, попълване вдлъбнатите области причинени от акне, както и за подмладяване на кожата.

 
Фотоепилацията – нов метод за борбата с нежеланото окосмение Фотоепилацията е най – съвременният и ефективен метод за трайно...
Естествена грижа за кожата при акне Храненето Кожата ви е може би най-пренебрегваните орган на тялото....
Трикове при гримирането на очите Има трикове как да гримирате очите си ако носите очила или точният...

Реклама