За жените, които обичат високите токчета

Жените, които обичат високите токчета идват от всички сфери на живота и са пръснати по целият свят. Токчетата са женска територия, както роклите и козметиката. Жените имат огромен успех в това да избират и взимат модни решения от край време, когато става въпрос за дрехи и обувки.
Високи токчета има от скромните 3 см. до величествените 15 см. без значение дали ги обичате заради начинът, по който допълват офис облеклото ви или заради женственото – ослепително излъчване, което ви придават, те винаги ще бъдат вечната, неумираща класика в женския гардероб.

Кои жени обичат високите токчета
Няма нито една жена, която да не обича високите токчета – от 20 годишната до 60 годишната жена. Всяка жена иска да изглежда по – висока и по – вталена.
Но, все пак има жени, които са непрекъснато на високи токчета и техният образ е изцяло изграден от тях:

За жените, които обичат високите токчета* Моделите
* Фешън иконите
* Състезателките в конкурси за красота
* Екзотичните танцьорки

Това не значи, че ако не сте нито една от тези жени, не можете да носите високи токчета.  Има изобилие от жени, които нямат токова блестяща работа и са на високи токчета от понеделник до неделя. Има даже жени, които изобщо не искат да носят друг тип обувки.

Високи лачени токчета, ботуши тип клин, сандали с платформи, класическа черна обувка – всички те правят жената – Жена. А когато се съчетаят с точната дреха тя става неотразима.
Не е нужно да жертвате комфорта в името на всичко това. Ако не можете да стоите на 10 см. токчета, тогава носете такива, на които токът е 3 см.

В крайна сметка високите токчета са създадена да дават самочувствие на жената и да радват мъжкото око.
 

Реклама