Животът, момичета, е сложна работа, от собствен опит знаем - целулитът също. Но жените са свикнали да се оправят със сложните неща... За да ни изпита силите природата и в този случай ни е изправила пред предизвикателство. Създала е телата ни така, че да са предразположени да трупат целулит. Целулитните мазнини са съвсем различни от мазнините, които натрупваме при напълняване. При напълняване мазнините се разполагат по-дълбоко под кожата и благодарение на диетичен план организма ги изгаря, докато целулитните мазнини остават поради нарушения обмен на трупане и разграждане в мастните клетки на кожата.

Лечението на целулита трябва да бъде комплексно.
Заради особеностите на женското тяло  правилното хранене не е достатъчно за постигане на резултат, особено в проблемните зони - бедра, ханш, хълбоци и корем. Необходимо е локално въздействие - директно върху проблемните участъци на тялото.
Как действат антицелулитните продукти ?
Редовното използване на специализирани кремове и гелове за третиране на проблемните зони помага да се справим с проблема там, където той се появява - кожата.

Ролята на активните съставки в антицелулитната козметика е да “отключи” мастната клетка и да повлияе нейното нормално функциониране и обмен. Те стимулират циркулацията на кръвта и лимфата, подобряват обмяната на веществата и премахват излишните течности. Силната им страна е елиминирането на натрупаните в тъканите токсини и разграждането на отложените мастни депа. Освен това повишават степента на еластичност, тонуса и гладкостта на кожата. Заедно с това, при прилагане на козметиката, ние масажираме засегнатите участъци от кожата и така активизираме микроциркулацията в кожата, което е едно от основните условия, за да се реши проблема. Най-добрият вариант е тези продукти да се използват целогодишно, за да поддържаш постигнатите резултати и да се предпазиш от повторно натрупване на целулит.

По своята същност продуктите са насочени към различни проблемни зони. Ние ви предлагаме два много атрактивни комплекта с марка Леокрема, които ще ви доближат до перфектната лятна визия.
LEOCREMA перфектно тяло
Антицелулитен гел би-фаза
С кофеин-гуарана-фитоекстракти-конски кестен

Видимо изглажда “портокаловата кожа” и намалява обиколката на бедрата. Изключително подходящ за ударно третиране на целулит, подпомага разграждането на мазнините и тяхното отстраняване, стяга и изглажда кожата. Идеален в случаите, когато кожните изменения, свързани с целулита са придружени от задържане на вода, оток и тежест в краката. Придава незабавно усещане за комфорт и лекота на третираните части.
Намалява обиколката на бедрото с 2,5 см след 4 седмици употреба .
За поддържане на ефекта от антицелулитния гел би фаза в комплект с него има Подарък Хидратиращо мляко за тяло 250мл
Редуциращ крем за корем и бедра
С морски водорасли, конски кестен, кофеин, центела азиатика, ананас

Ефикасен отслабващ и стягащ ефект за най-проблемните зони – корем, талия и бедра. Моделира талията, стяга корема и бедрата. Стимулира метаболизма на мазнините и улеснява разграждането на мастните натрупвания. Намалява задържането на вода и подобрява обмяната на веществата. Действа тонизиращо и подобрява еластичността на кожата.
След 4 седмици коремът е по-плосък и стегнат, талията се оформя, кожата е гладка и еластична.
За по-мека и еластична кожа и за задържане на постигнатите резултати в комплект с редуциращия крем има Подарък Подхранващо мляко за тяло 250мл. / az-jenata.com

 
Грижа за кожата - препоръки за здрава кожа Здравата кожа е от особено значение за красивия външен вид. Следват...
Един перфектен гръб Кожата на гърба и деколтето се нуждаят от не по – малко грижи от тази...
Колко е траен гримът? След колко време трябва да махнем гримът? Също както хранителните и...

Реклама