С неутралният френски маникюр ноктите винаги изглеждат чисти и здрави, което го прави абсолютно подходящ за всякакви случаи и възрасти. Много марки предлагат серии за френски маникюр, които включват лакове в нежно розово и различни оттенъци на бяло. Всички нюанси на розовото и бялото са цветове на френския маникюр.  

Как да си направите френски маникюр в домашни условия? Следвайте следните стъпки и се сдобийте с красив френски маникюр:

1. Нанесете бяла ивица лак върху връхчето на нокътя. Започнете от едната страна, прекарайте четката до центъра на нокътя по диагонал.

Направете същите движения от другата страна. Целта е да се получи V-образна линия, средата на която да е събрана и оцветена. Повторете върху останалите нокти. В случай, че нямате точна ръка или четката ви се струва прекалено дебела използвайте лентички. Те се предлагат в различни форми. Изберете вашата, залепете лентата, нанесете лак и отстранете лентата без да изчаквате да изсъхне. С това линията е готова и завършена. Направете това с всичките 10 нокътя.
2. След като връхчетата изсъхнат добре, нанесете прозрачен лак (безцветен, розов или бежов) върху целия нокът като покривате и бялата лентичка. Експериментирайте с различни цветове, за да създадете изискани варианти на класическия френски маникюр.
3. Вариация наподобяваща френски маникюр е комбинацията на светла основа лак за френски маникюр, върху която се нанася бяла лента над основния предварително нанесен цвят. Успех в направата на френски маникюр! / artnokti.com

 
Как да използваме коректора За красотата на жената има голямо изобилие от продукти. Един от тях е...
Дълготраен грим 1. Червилото Нанесете молива върху целите устни. Върху него сложете...
Рецепти против косопад и пърхот • Смесват се по 1 супена лъжица мед и сок от алое и 1 чаена лъжичка ...

Реклама