С неутралният френски маникюр ноктите винаги изглеждат чисти и здрави, което го прави абсолютно подходящ за всякакви случаи и възрасти. Много марки предлагат серии за френски маникюр, които включват лакове в нежно розово и различни оттенъци на бяло. Всички нюанси на розовото и бялото са цветове на френския маникюр.  

Как да си направите френски маникюр в домашни условия? Следвайте следните стъпки и се сдобийте с красив френски маникюр:

1. Нанесете бяла ивица лак върху връхчето на нокътя. Започнете от едната страна, прекарайте четката до центъра на нокътя по диагонал.

Направете същите движения от другата страна. Целта е да се получи V-образна линия, средата на която да е събрана и оцветена. Повторете върху останалите нокти. В случай, че нямате точна ръка или четката ви се струва прекалено дебела използвайте лентички. Те се предлагат в различни форми. Изберете вашата, залепете лентата, нанесете лак и отстранете лентата без да изчаквате да изсъхне. С това линията е готова и завършена. Направете това с всичките 10 нокътя.
2. След като връхчетата изсъхнат добре, нанесете прозрачен лак (безцветен, розов или бежов) върху целия нокът като покривате и бялата лентичка. Експериментирайте с различни цветове, за да създадете изискани варианти на класическия френски маникюр.
3. Вариация наподобяваща френски маникюр е комбинацията на светла основа лак за френски маникюр, върху която се нанася бяла лента над основния предварително нанесен цвят. Успех в направата на френски маникюр! / artnokti.com

 
Типове коса и грижата за тях Суха коса Външен вид: Лесно се оплита, чуплива е. Как да се погрижите за...
Лазерен пилинг – убиецът на разширените пори по лицето Лазерният пилинг е терапия на разширените пори, белезите по лицето и...
СПА тайни Благодарение на нашето забързано ежедневие, ние по принцип едва ли...

Реклама