Обувките - манията на всички жени

Едва ли има жена, която да не е почитателка на култовия сериал „Сексът и градът”. Тогава сигурно си спомняте колко много чифта обувки имаше Кари и въпреки това никога не и стигаха. Тя никога не можеше да избере подходящите за конкретния тоалет и отиваше и си купуваше нови. Понякога си купуваше и без дори да и трябват-просто защото докато се разхождаше с приятелките си из Ню Йорк, поредния модел на Маноло Бланик е бе запленил до степен, че тя не можеше да им устои.
Кари трудно плащаше наема на скромния апартамент, който обитаваше в Ню Йорк, но пък за сметка на това винаги имаше пари за обувки. Тя предпочиташе да си купи и Vogue вместо вечеря.

Обувките - манията на всички жениКакво да се прави-такива сме повечето жени. Въпреки това обаче не е препоръчително да се лишавате от обяд или вечеря, за да си купите поредния нов брой на любимото списание или пък поредния чифт излишни обувки и това особено важи за младите момичета. Има опасност да се пристрастите, а това определено не е здравословно.

При това не е и задължително да разполагате с купища обувки, особено ако не можете да си го позволите. Ако се изкушавате да си купите нови обувки, но те не са ви необходими просто си купете пъстри например, с различни комбинации от цветове, които са винаги актуални, особено за летния сезон, а той наближава. Те са свежи, ярки и могат да се съчетават с повече дрехи. Така ще спестите финансови средства и същевременно ще имате мултифункционални обувки.

Обувките - манията на всички жени

Ако пък си имате любим цвят можете да изберете точно такива обувки. Ако преобладаващата цветова гама на дрехите ви е в синьо например, си купете сини обувки. Определено няма да останете разочаровани от покупката си и винаги ще си ги носите с удоволствие, защото знаете, че това е вашият любим цвят. Ако пък искате да си купите на всяка цена нови обувки, но наистина не знаете какви, изберете такива, които умело се съчетават с почти всичко като черното (което си е винаги актуално, защото е класика) или пък сребристи ако носите сребро или златисти, ако съответно пък носите злато. Варианти винаги има просто трябва да ги откривате и да съумявате да избирате най-добрия за вас. / moderni.bg

Подобни статии:
 
По – вталени чрез модата Модата винаги предлага голямо разнообразие от цветове и кройки, за да...
Професионално направени устни ЧЕРВИЛОТО – ЦВЕТЪТ Както и при ружът, тоналността на червеното...
Блондинката винаги на мода Твърде често, жените избрали да поддържат имидж на блондинки, нанасят...

Реклама