10 разкрасяващи съвета, които всяка жена трябва да знае

1. Акнето се покрива най – добре с със специален коректор за акне и след това с пудра, която да уеднаквитена на лицето ви.
2. Коректорите за лице и деколте се нанасят с потупване, слагате си малко на пръста и с леки потупвания го нанасяте върху проблемната кожа. Прави се така, за да бъде най – незабележима корекцията.
3. Подчертавайте си с грим устните или очите, никога и двете едновременно. Нали не искате да заприличате на клоун.
4. По – малкото е повече. Прекалено многото грим ви прави просто ужасни. Понякога по – малкото е повече от хубаво за окото на околните. Спирала, коректор за кожните проблеми, пудра за уеднаквяване на тена и гланц – това е.

5. Естествената коса е винаги „гореща”. Когато природата говори, всички бои за коси мълчат. Това щом сте родени с тъмна коса, значи този цвят ви най – приляга и всяка драстична смяна на цвета ви е лош избор.
6. Вазелина е вашият най – добър приятел в гримът ви. Той отстранява гримът от очите и ви служи като лекарство, когато устните ви са напукани. Освен това е сравнително евтин.
7. Никога няма да сбъркате с етажираната прическа. Слоевете правят тънката коса да изглежда плътна, гъста и жива. Този вид прическа отива на всякаква коса – къдрава, гъста, права или чуплива.
8. Проблемна кожа? Посетете дерматолог. Не се опитвайте да се лекувате сами и да използвате не правилните препарати за случая просто отидете на лекар и той ще знае какво точно ви трябва за вашият проблем.
9. Пробвайте преди да купите. Има козметични продукти, които не могат да бъдат пробвани и такива, които могат. Може да се пробва основа, червило, руж и пудра.
10. Правете си маникюр и педикюр. Не е нужно да имате големи нокти, за да ходите на маникюрист, просто ги поддържайте чисти и добре оформени. Не забравяйте, че няма нищо по лошо от прекалено дълъг педикюр.

 
Как да използваме изкуствените мигли Харесват ти очите на Талия или на Бритни Спиърс нали?! Изкуствените...
Как да ексфолирате мазна и комбинирана кожа Мазна кожа Стъпка 1 Вземете си една вана или душ. Стъпка 2 ...
Красиви очи Коя е най – важната част на лицето на една жена? Очите. Те са най –...

Реклама