10 продукти за косата, която всяка жена трябва да има

Уморени ли сте от всичките гелове, лакове, пяни и спрейове за коса, които използвате? Спокойно! Това, което наистина ви трябва са само 10 „инструмента”, които ще служат вярно на вашата коса.
1. Една добра четка за коса
Колкото по – високо е качеството на четката, толкова по здрава ще е вашата коса – няма да има излишни накъсвания на краища, наелектризирания и повърхностно разресване. Най – качествените четки за коса са от гумена подложка и с косъм от глиган.
2. Точният шампоан за вашият вид коса
Работата на шампоана е да почиства мръсотията от косъма. И не само. За различните видове коси има различни видове шампоани с различни съставки. Така, че купувайте си точният вид за точният тип.

3. Балсам
Балсамите защитават косата от излишно сплитане и най – вече от топлинно и химическо увреждане.
4. Широко зъбат гребен.
Никога, никога, никога, никога не използвайте четка, за да разресвате мокра коса. Този вид гребен е точно за това. Трябва да имате широко зъбат гребен задължително в банята си.
5. Серум за блясък
Тук е мястото да кажете: „Какво?”. Да, да на пръв поглед изглежда странно, но тези продукти наистина действат. Ако сте добре, имате здрава коса използвайте такъв серум под формата на спрей. Освен блясък ще ви придаде гладкост и плътност на косата.
6. Сух шампоан
Тези шампоани са чудесно средство за абсорбиране на мазнината от главата ви между миенетата. Затова е добро решение за мазен тип коса.
7. Сешоар
Задължително и удобно средство за поддръжката на вашата коса. С него няма да има нужда да подлагате косата си на друга – нерегулирана топлина. За по гъстите коси работа върши един 1885 ватов сешоар, а за по фините 1500 ватов.
8. Пяна (спрей) за обем или балсам за права коса
Обемизиращите продукти са божи дар за онези, които имат фин косъм. Малко спрей в корените и готово. Вече имате обем. Или пък имате твърд косъм , който рядко се поддава на някаква прическа – тогава изправяте косата и нанасяте балсама.
9. Ролки и преса за коса
Всяка себе уважаваща се жена има в разкрасителният си набор ролки и преса. И двата инструмента са толкова полезни придобивки за една жена, колкото примерно – за мъжа нови гуми за колата.
10. Лак за коса
Е, тук вече няма нужда да обясняваме защо, как действа, какви са неговите ползи и всичко останало. Той придава завършеният стил на прическата ви, защитава я от влага, топлина и UV лъчите.

 
Мезотерапия Какво е мезотерапия? „Мезо” се отнася до мезодермата на кожата....
Как да се отървете от целулита? У нас 80,6 % от жените страдат от целулит, като 90,3 % са с наднормено тегло,...
Палтото според фигурата Без палто зимата не може. Освен че ни топли, то ни и разкрасява. Даже е...

Реклама