10 продукти за косата, която всяка жена трябва да има

Уморени ли сте от всичките гелове, лакове, пяни и спрейове за коса, които използвате? Спокойно! Това, което наистина ви трябва са само 10 „инструмента”, които ще служат вярно на вашата коса.
1. Една добра четка за коса
Колкото по – високо е качеството на четката, толкова по здрава ще е вашата коса – няма да има излишни накъсвания на краища, наелектризирания и повърхностно разресване. Най – качествените четки за коса са от гумена подложка и с косъм от глиган.
2. Точният шампоан за вашият вид коса
Работата на шампоана е да почиства мръсотията от косъма. И не само. За различните видове коси има различни видове шампоани с различни съставки. Така, че купувайте си точният вид за точният тип.

3. Балсам
Балсамите защитават косата от излишно сплитане и най – вече от топлинно и химическо увреждане.
4. Широко зъбат гребен.
Никога, никога, никога, никога не използвайте четка, за да разресвате мокра коса. Този вид гребен е точно за това. Трябва да имате широко зъбат гребен задължително в банята си.
5. Серум за блясък
Тук е мястото да кажете: „Какво?”. Да, да на пръв поглед изглежда странно, но тези продукти наистина действат. Ако сте добре, имате здрава коса използвайте такъв серум под формата на спрей. Освен блясък ще ви придаде гладкост и плътност на косата.
6. Сух шампоан
Тези шампоани са чудесно средство за абсорбиране на мазнината от главата ви между миенетата. Затова е добро решение за мазен тип коса.
7. Сешоар
Задължително и удобно средство за поддръжката на вашата коса. С него няма да има нужда да подлагате косата си на друга – нерегулирана топлина. За по гъстите коси работа върши един 1885 ватов сешоар, а за по фините 1500 ватов.
8. Пяна (спрей) за обем или балсам за права коса
Обемизиращите продукти са божи дар за онези, които имат фин косъм. Малко спрей в корените и готово. Вече имате обем. Или пък имате твърд косъм , който рядко се поддава на някаква прическа – тогава изправяте косата и нанасяте балсама.
9. Ролки и преса за коса
Всяка себе уважаваща се жена има в разкрасителният си набор ролки и преса. И двата инструмента са толкова полезни придобивки за една жена, колкото примерно – за мъжа нови гуми за колата.
10. Лак за коса
Е, тук вече няма нужда да обясняваме защо, как действа, какви са неговите ползи и всичко останало. Той придава завършеният стил на прическата ви, защитава я от влага, топлина и UV лъчите.

 
Проблемни нокти: съвети да поддържате ноктите си здрави и дълги Ноктите ми са много лоши, делят се и се чупят. Въпреки, че ги поддържам...
Съвети за красив външен вид на моделите Винаги ли сте мечтали да имате перфектна фигура, като на модел? ...
Удължаване на косата Все по известен метод, който изпреварва естественият растеж (като...

Новини

Реклама