Когато говорим за гримове от ежедневието - дневен или вечерен, в никакъв случай не бива да пренебрегваме осветлението. През деня то е едно, вечерта друго. Дори само за това си заслужава да обърнете внимание на светлината.
Има значение дали сте в офис, навън, в дискотека или ресторант. Днес се наблюдава завръщане към началото на 40-те години - по малко лъскав тен, по пастелни тонове. Прекомерните блясъци, които бяха заели модата през 2000 година отшумяват и отстъпват място на по-приглушените. Ако изобщо се използва блясък -той е много фин. Продължава да бъде актуален гланцът за устни, но за разлика от преди сега се предпочита по пастелния. Очната линия отново намери място в дамската чантичка. Хубавото е, че днес закони няма.

Навремето киното и телевизията диктуваха модата, но вече всяка марка има свой стил. Модерно е да си различен и уникален, всичко останало е щрих в общия стайлинг.
Гримът не е щампа, която трябва да се налага, а нещо което допълва самочувствието на жената. Затова, съобразявайки се с психологията на грима аз ви препоръчвам тази есен топлите есенни и земни нюанси може и в опушен вариант.
venci-fashion.com

 
Как да използваме коректора За красотата на жената има голямо изобилие от продукти. Един от тях е...
Преди да се гримирате Първо трябва да почистите кожата си внимателно без да я раздразните и ...
Съвети за косата Бухваща и накъсана коса 1. Хидратирайте косата си. Косата бухва, когато...

Реклама