Когато говорим за гримове от ежедневието - дневен или вечерен, в никакъв случай не бива да пренебрегваме осветлението. През деня то е едно, вечерта друго. Дори само за това си заслужава да обърнете внимание на светлината.
Има значение дали сте в офис, навън, в дискотека или ресторант. Днес се наблюдава завръщане към началото на 40-те години - по малко лъскав тен, по пастелни тонове. Прекомерните блясъци, които бяха заели модата през 2000 година отшумяват и отстъпват място на по-приглушените. Ако изобщо се използва блясък -той е много фин. Продължава да бъде актуален гланцът за устни, но за разлика от преди сега се предпочита по пастелния. Очната линия отново намери място в дамската чантичка. Хубавото е, че днес закони няма.

Навремето киното и телевизията диктуваха модата, но вече всяка марка има свой стил. Модерно е да си различен и уникален, всичко останало е щрих в общия стайлинг.
Гримът не е щампа, която трябва да се налага, а нещо което допълва самочувствието на жената. Затова, съобразявайки се с психологията на грима аз ви препоръчвам тази есен топлите есенни и земни нюанси може и в опушен вариант.
venci-fashion.com

 
Причини за целулита Целулитът е натрупване на мастни клетки по задните части и бедрата,...
Билкови кола-маски • 100 г борови връхчета се сипват в 2 л вода и сместа ври 20 мин. на бавен...
Как една дама трябва да се държи сред хорa Облеклото Опаковката има значение. Независимо дали отивате на рок...

Реклама