Това е твоят месец!
Не оставяй да те хване неподготвена!
Сигурно и ти си забелязала, че след лятото кожата е по-суха и е загубила своята обичайна свежест. И за да възвърнеш предишния и сияещ вид, те съветвам да направиш няколко прости домашни процедури. Така ще си спечелиш красота и приятни мигове с минимални усилия.
 
За целта са ти необходими няколко кивита, малко мед и лъжичка кисело мляко. Този мъничък, любим на всички плод е витаминна "бомба", а съдържа и голямо количество вода. Освен изключителното си действие в диетичните менюта кивито намира приложение и в козметиката като мощен антиоксидант и освежител.

И така! Постави няколко кръгчета от него върху клепачите си. По този начин ще подпомогнеш дренажните способности на кожата си, а витамин С ще осветли тъмните кръгове под очите ти. Останалата част нарежи на малки резенчета и добави по една лъжица мед и кисело мляко. Разбий хубаво и нанеси върху лицето си. След 10 минути измий с хладка вода.
 
Гарантирам, че след тази "бабина маска" летните последствия ще бъдат само лош спомен. След което разбира се нанеси обичайните кремове, които ползваш и кожата е готова за макияж.
venci-fashion.com

 

Реклама