Тази година дойде модата и сезона на гъстите вежди. Вежди – гайтани
Тези жени, които държат да следват модните тенденции във всяко едно направление, трябва да забравят за пинсетата. Е, не изцяло, разбира се, просто да не променят формата на веждите си. Пинсетата ще им трябва само за почистването на редките и хаотично израснали косъмчета, които са към края на веждите.
На тези дами, на които просто са им малки и редки веждите, могат да им придадат допълнителен обем с молив за вежди.
А, за сигурен ефект в това модно направление ви предлагаме и няколко маски за вежди:
Препоръчително е дамите да поддържат гъстотата на веждите, тъй като са акцент в грима. Може да си приготвите следната маска: към 2 с.л. ланолинов крем прибавете 20 капки витамин А и 15 - витамин Е (маслен разтвор), по 1 ч.л. растително и рициново масло. В продължение на 2 – 3 месеца редовно втривайте маслената композиция във веждите.

Ако започнат да оредяват или по принцип са такива, опитайте следния компрес: пригответе си отвара от невен в съотношение  10 (вода) към 1 (цвят от невен). Топнете в нея сгънати на 4 пласта две парчета марля и ги сложете върху веждите за 30 минути. Добре е да правите процедурата през ден в продължение на месец.
Или: смесете по 1 ч.л. рициново масло и бадемово. Затоплете на водна баня мазнината и в нея топнете два тампона. Поставете ги върху веждите за 10 минути.

 
Как да се лакираме през зимата на 2008 Този сезон се налага алено червеното като цвят и е най – актуалният...
Парфюмите, които те подтикват да обичаш Проведеното проучване в световен мащаб доказа, има парфюми, които...
Чисти и блестящи бижута Вечните благородни метали и камъни ще си останат винаги златото,...

Реклама