Добре нанесеният руж прави гримът ви завършен и дава на лицето ви свежест.Ружът Тайната се крие в подбора на подходящ руж и четка, както и подходящата техника при нанасянето му. Запомнете –по-малко – по-добре!
Независимо каква е формата на лицето ви ружът се нанася върху най – изпъкната част на бузите си. Нея можете да определите, след като се усмихнете широко. Другият вариант е да започнете с леки движения от средата на бузата нагоре към окосмената част на лицето. Той не трябва да стои като петно и да има очертания. Той трябва да се слива естествено с останалия цвят на лицето.
Най – подходящи цветове са прасковеното, розово и бежово. Гамата на червилото и ружа трябва да съвпада. Винаги се съобразявайте с цвета на лицето си. Върху светло лице трябва да се нанасят по – светли тонове, а върху мургаво – по – тъмни.
Ружът може да бъде в няколко разновидности – прахообразен, кремообразен и течен.

Този, който е под формата на пудра се нанася най – накрая – след фон-дьо-тена и пудрата. Четката в случая е от изключително важно значение – колкото по – голяма, толкова по – добре. Ако кожата ви е мазна е най – добре да се възползвате именно от такъв руж. Кремообразните ружове се нанасят преди пудрата. Най – добре това става с пръсти или със специално тампонче.

Освен традиционният руж можете да срещнете и разновидности под формата на перли, които ще придадат бронзов загар на лицето ви и стикове за блясък, които се нанасят по абсолютно същия начин./ Източник  fema-bg.com

 
Грижа за косата през лятото Прекомерното излагане на слънце е вредно не само за кожата, но и за ...
Мезотерапия Какво е мезотерапия? „Мезо” се отнася до мезодермата на кожата....
Маски за лице Праскови за нормална кожа Изберете много добре узряла праскова,...

Реклама