Нанесете много лек не мазен овлажняващ крем върху цялото лице и шията.
С много тънка четка нанесете бели кремообразни перлени сенки по вътрешните ъгли на очите.Гримът на Хайди Клум
На горния клепач нанесете кафяв молив, който започва от средата на окото към края. За да направите прецизен контур, трябва да сте сигурни, че моливът ви е добре подострен и за нанасянето използвайте само връхчето на молива.
Използвайте пръстите си, за да нанесете прасковени кремообразни сенки върху горните клепачи и премахнете излишното с тампон  за грим.
Нанесете извиваща кафява спирала върху горните и долни мигли. Върху горните мигли можете да нанесете два или три слоя спирала, но внимавайте тя да не залепне, затова изчаквайте малко между отделните нанасяния.

За да оформите веждите нанесете сенки върху тях с цвят един тон по – светъл от цвета на косата ви. Ако сте блондинка като Хайди, нанесете бронзираща пудра върху тях, като движенията трябва да са от вътрешната страна към външната.
Върху козметичен тампон нанесете тоалетно мляко и отстранете всички зацапвания, които вероятно са се получили – върху бузите или извън очите. За премахване на зацапванията от спирала можете да използвате и клечки за уши за по – прецизно почистване.
Размажете равни части крем и фон-дьо-тен върху ръцете си. След това нанесете сместа под очите си. Така ще прикриете тъмните кръгове.
Използвайте пръстите си, за да нанесете прозрачен матиращ фон-дьо-тен  върху цялото лице. Започнете от центъра на лицето в посока навън.
Нанесете прозрачна пудра с кръгла четка. Лъщящите области по лицето са брадичката, носа и челото, особено областта непосредствено до носа. Малката четка е идеална, за да нанесете пудра само върху тези места.
Усмихнете се широко. Върху най – изпъкналата част нанесете прасковен руж. 

Завършете с овлажняващ блясък за устни в нежен прасковен цвят.

 
Парна баня с грейпфрут за сияйна кожа Тази рецепта е разновидност на класическата парна баня. Сокът от ...
Грим за брюнетките и блондинките Брюнетките За брюнетки е известно, че са секси, екзотични, прекрасни...
Сватбено червено червило Няма жена, която да не е фен на червеното червило, то е етикет за...

Реклама