ЗАПОМНЕТЕ: Моля ви, не го правете никога!

Номер 1
Бяла блуза и бял сутиен
Много жени мислят, че само така сутиена няма да прозира, да, ама, не. Белите сутиени повече прозират от такива с телесен цвят, които са по подходящи за случая.

Номер 2
Излющен лак за нокти
По очевиден факт, че една жена не се поддържа, няма от този. Отблъскваща гледка.

Номер 3
Дрехи, които не са ви по мярка
Да, искате да сте по – слаби и си купувате тесни за вас дрехи и резултатът, е че така си подчертавате повече телесните недостатъци. Това важи и за широките дрехи, които ви правят да изглеждате дебели, не зависимо дали сте такива или не. Вашият размер е най – подходящ за вашето тяло, за да изглеждате такива каквито сте.

Номер 4
Виждащи се презрамки на сутиена
Сутиена е бельо и то трябва да си остане такова.

Номер 5
Бельото се вижда над дрехите
Прашки, бикини, слинг, боксерки – всичко това трябва да остане скрито за външният свят. Нали за това е бельо. Ниска талия панталони = ниска талия бельо.

Номер 6
Прекалено ниска талия на всички разновидности панталони и поли
Понякога е толкова ниска, че хората се чудят дали изобщо има талия този панталон. Всички “прелести” са ви на показ и тогава от секси става много вулгарно и отблъскващо за околните, а да не говорим, че и на вас изобщо не ви е удобно в тях.

Номер 7
Чорапи със сандали
Само две думи: О, БОЖЕ! Класика в жанра. Затова им казват сандали, защото са отворена обувка и се носят на босо. Ако ви е студено просто си обуйте затворена обувка с така желаните чорапи.

Номер 8
Неудобни обувки
Ако не можете да се движите свободно на 13 см. Токчета не го правете ще изглеждате глупаво и околните ще ви се присмиват. Просто си изберете по ниски токчета с които ви е удобно и ще изглеждате секси, но не и глупаво.

Номер 9
Грешно за възрастта
Ням как да сте на 15, а да искате да изглеждате на 30 чрез дрехите и гримът ви. И обратното. Колко е грозно за окото да се види една жена на средна възраст облечена в тясно бюстие в искрящ цвят и джинси с ниска талия със все възможни пайети и ламета по тях. За да не изглеждате смешно, просто носете дрехи, които приличат и на вас и на годините ви.

 
Природни грижи за косата Всеки иска да има дълга, лъскава и здрава коса. В повечето пъти...
Топ 10 на антицелулитните продукти Колкото и да звучи невероятно, бобовите култури са безценен помощник в...
Грижа за тялото Има много причини да се грижите и да цените тялото си. Една от най –...

Реклама