В скорошно проучване (проведено в щатите), се оказа че 31% от жените не сушат косата си със сешоар, защото това изисква прекалено много време... Забързаното Ви ежедневие не може да бъде извинение за щетите, които нанасяте на косата си, защото несушенето уврежда фоликулите на космите. Ще Ви предложа 4 прости съвета за постигане на перфектното сушене!

1. Винаги подсушавайте косата си първо с кърпа, а след това със сешоар. Просто поставете кърпата на главата си и я оставете да попие излишната вода. Ако имате достатъчно свободно време, омотайте кърпата на главата си и се излежавайте 10-ина минути.

2.Старайте се винаги да разполагате с изправни инструменти. Ще имате нужда от добър сешоар (поне 1600 W), приблизително голяма четка за обем и преса за коса..

3.Сушете косата си на отделни зони, това ще помогне на косата Ви да исзъхне по бързо, също така, всеки път ще получавате резултати достойни за вризьорски салон. Този начин (сушенето на зони) е и по лесен за прилагане от останалите.

4.Най-важното нещо, което никога не трябва да забравяте е да се грижите за косата си! Трябва да сушите внимателно, ако ви замирише на изгоряло, това значи че Вие изгаряте вашата коса и трябва да приключите незабавно!

po-krasivi.blogspot.com

 
10 разкрасяващи съвета, които всяка жена трябва да знае 1. Акнето се покрива най – добре с със специален коректор за акне и...
За жените, които обичат високите токчета Жените, които обичат високите токчета идват от всички сфери на живота...
Силата на етеричните масла От векове е известно за силата на етеричните масла. Техните свойства...

Реклама