Има някои неща, които трябва да се знаят за бельото несъмнено. Така ще пазим здравето си. Днес се продават най – всевъзможни  видове бельо и много от тях не са съвсем безобидни. Ето ви няколко безспорни факти, които е възможно да не знаете:

Синтетичното бельо предизвиква  гинекологични проблеми
Едно от тях е раздразнена кожа. А другото по – сложно е направо заболявания, които се лекуват дълго и са доста упорити: дисбактериоза, бактериална вагиноза и кандидоза.

Бельото с микрофибър е комфортно и хигиенично
То става меко, еластично и трайно. Такива бикини могат да издържат доста пранета.

Бикините тип боксерки са опасни, когато страдате от разширени вени
Те обхващат плътно тялото, като най – голямо напрежение изпитват бедрата. При варикозата това се пренася навсякъде, тъй като в кръвоносните съдове се натрупва още повече кръв.

Носенето на тясно бельо може да доведе дори и до безплодие

Най – голяма вреда на жените нанася тясното бельо. То предизвиква застой на кръвта в малкия таз, може да способства за възпаление на матката и яйчниците. Тясното бельо още предизвиква развитие на бактериални инфекции.

Всички бикини трябва да имат памучна “подложка”
Всяка уважаваща себе си фирма прави тази подложка от специална тъкан. В нея присъства микрофибър или еластични нишки с много малки размери и напречно сечение. Благодарение на това материята е гладка, мека и не ви наранява.

Прашките могат да доведат до цистит
Изследвания са показали, че жените, които предпочитат да носят прашки, по – често страдат от възпаления на пикочния мехур. Същото изследване сочи и причината: тясната ивица тъкан се врязва в лигавицата и я травмира. Възниква източник на инфекция, която в крайна сметка прониква в пикочния мехур.

 
Грим според формата на очите При  хлътнали очи Ако имате такива очи, то сенките трябва да са в...
Анатомия и физиология на косъмът Всяка жена трябва да е на много ясно със структурата на косъмът преди...
Грим: Отстраняваме грешките Каква ли козметика нямаме на нашата тоалетка! И всички тези ...

Реклама