Има някои неща, които трябва да се знаят за бельото несъмнено. Така ще пазим здравето си. Днес се продават най – всевъзможни  видове бельо и много от тях не са съвсем безобидни. Ето ви няколко безспорни факти, които е възможно да не знаете:

Синтетичното бельо предизвиква  гинекологични проблеми
Едно от тях е раздразнена кожа. А другото по – сложно е направо заболявания, които се лекуват дълго и са доста упорити: дисбактериоза, бактериална вагиноза и кандидоза.

Бельото с микрофибър е комфортно и хигиенично
То става меко, еластично и трайно. Такива бикини могат да издържат доста пранета.

Бикините тип боксерки са опасни, когато страдате от разширени вени
Те обхващат плътно тялото, като най – голямо напрежение изпитват бедрата. При варикозата това се пренася навсякъде, тъй като в кръвоносните съдове се натрупва още повече кръв.

Носенето на тясно бельо може да доведе дори и до безплодие

Най – голяма вреда на жените нанася тясното бельо. То предизвиква застой на кръвта в малкия таз, може да способства за възпаление на матката и яйчниците. Тясното бельо още предизвиква развитие на бактериални инфекции.

Всички бикини трябва да имат памучна “подложка”
Всяка уважаваща себе си фирма прави тази подложка от специална тъкан. В нея присъства микрофибър или еластични нишки с много малки размери и напречно сечение. Благодарение на това материята е гладка, мека и не ви наранява.

Прашките могат да доведат до цистит
Изследвания са показали, че жените, които предпочитат да носят прашки, по – често страдат от възпаления на пикочния мехур. Същото изследване сочи и причината: тясната ивица тъкан се врязва в лигавицата и я травмира. Възниква източник на инфекция, която в крайна сметка прониква в пикочния мехур.

 
Временни татуировки Виждали сме Мадона с такива татуировки и други известни личности.  Да...
Грижи за косата през зимните месеци Какви грижи трябва да се положат за косата през зимата, за да я...
Прическата според физиката ви Симетрията определя красотата на една жена, а и на мъжът, разбира се....

Реклама