Те винаги са на мода. С малко търпение и с повече грижи не само ще отгледате прекрасна косата си, но и ще Грижи за дългата косасе почувствате привлекателни по нов начин. И още едно предимство на дългите коси. Те предоставят многообразни варианти за прически. Чрез дългата коса вие ще си осигурите разнообразие на външния вид: от правите коси или леко накъдрените кичури на спортното момиче до кока на истинската дама. И силно накъдрената предизвикателна коса на фатална жена

Миенето й
Перфектните грижи за здрава, копринена коса започват при измиването и по-точно при използването на подходящ шампоан. А кой е най-добрият?
Можете да познаете лесно. Помнете, че не винаги многото пяна е показателят. Напротив, тя обикновено уморява косъма. Шампоанът не трябва да се поставя направо върху косата, а предварително да се разтвори с малко вода в шепата. Насапунисвайте само корените на косата –  така се запазват върховете от прекалена изтощеност.

Растежа й
Днес на пазара има много препарати за изтощена коса, които подобряват структурата на косъма, укрепват я с необходимите вещества и правят сресването по-лесно.
Балсамите също не се размазват по цялата коса, а само в основата. Шампоаните и балсамите трябва да се измиват хубаво.

Сушенето й
Дългата коса трябва след измиване да се обвива с предварително затоплена кърпа. След това се сресва около 10 мин. Започва се от върха и се продължава нагоре.
Най –  подходящите гребени за дълга коса са дървените, защото не нарушават структурата и не нараняват кожата на главата.
Естественото сушене е най – полезно за косъма. Но когато поради недостиг на време се налага да използвате сешоар, изберете най – ниската температура и дръжте струята на разстояние поне 20 см.

И на края, за финал мога да кажа, че в крайна сметка 90% е ген, поне за останалите 10% можете да се погрижите сами чрез по – горните съвети.

 
Какви аксесоари да изберем - шапки, обувки, чанти, колан, гривни, гердани Аксесоарите са тези, които ще ви направят  прекрасни и сияещи в...
Преди да се гримирате Първо трябва да почистите кожата си внимателно без да я раздразните и ...
Грим за русокоси жени Очите Ако искате от погледа ви да струи светлина, използвайте всички...

Реклама