Bobbi Brown е създателката на козметична линия носеща нейното име. Гримът й се характеризира с това, че Съветите на Bobbi Brownе много изтънчен и естествен.
Научете някои полезни трикове от тази известна гримьорка по долу:
Естествените тонове: През 90 – те години Bobbi Brown обновява гримът като вмъква естествените краски в грима, така, че да подчертаят женската красота. Много жени, които не се гримират до тогава се влюбват в гримът на Bobbi Brown.
Тя казва, че нейният грим е за нормалните жени, не за моделите по списанията.
Според нея гримът е, за да разкрасява, а не за да подмладява.
Красотата на лицето започва с една добра кожа.
Затова е добре да се избере качествена и подходяща база (основа) за нея, важно е и да бъде нанесена хубаво.

Всички жени имат красиви черти индивидуално и не е необходимо да се сравняват с други. Отговорът е да се подчертае и да изпъкне това, което притежавате, а не да се конкурирате с останалите жени.
През 20 – те сте великолепни концентрирайте се в позитивното и не се самокритикувайте. Гримът е част от един пакет, който има за цел да ви поддържа здрава и красива. Това е правилното хранене, упражненията за тялото ви, без цигари и алкохол, да изберете правилната рокля и т.н.
Гримът не е нещо си за модата, трябва така да го използвате, че да ви стои добре и да го актуализирате постоянно. Той е част от вашият личен стил.
Ако имате само няколко минути преди да излезете от вкъщи:
Ако сте блондинка – сложете си спирала;
Ако сте брюнетка сложете си молив за устни.

Редът на гримът за Bobbi, когато нямате време е: хидратиращ крем, нанасяне на основата, руж или пудра, молив за очи и накрая гланц за устни.
Формата на миглите винаги трябва да изглежда естествена. Те трябва да са пропорционални на лицето: ако лицето е слабо и нежно и миглите трябва да са така подчертани, ако е голямо и видно, миглите трябва да са по – грубо подчертани.
Любимите цветове на Bobbi са: кафе на очите и розово на скулите.
Тя казва, че коректорите и базата са най – добрите приятелите на жените, защото те правят кожата гладка и сияйна.
Bobbi не вярва, че жените имат нужда от пластична хирургия. Според нея с добър грим и здравословен начин на живот жената ще е винаги красива и на шейсет.

 
Ароматерапия Ароматерапията е лечебен метод, при който чрез дихталената система и ...
Запазете цвета на косата Най – бързата и видима промяна във външният вид на една жена е...
10 тайни на гримът, за да излезете добре на снимки Гримът е твоят съюзник, за да изглеждаш добре на фотосесии. Един от най...

Реклама