Bobbi Brown е създателката на козметична линия носеща нейното име. Гримът й се характеризира с това, че Съветите на Bobbi Brownе много изтънчен и естествен.
Научете някои полезни трикове от тази известна гримьорка по долу:
Естествените тонове: През 90 – те години Bobbi Brown обновява гримът като вмъква естествените краски в грима, така, че да подчертаят женската красота. Много жени, които не се гримират до тогава се влюбват в гримът на Bobbi Brown.
Тя казва, че нейният грим е за нормалните жени, не за моделите по списанията.
Според нея гримът е, за да разкрасява, а не за да подмладява.
Красотата на лицето започва с една добра кожа.
Затова е добре да се избере качествена и подходяща база (основа) за нея, важно е и да бъде нанесена хубаво.

Всички жени имат красиви черти индивидуално и не е необходимо да се сравняват с други. Отговорът е да се подчертае и да изпъкне това, което притежавате, а не да се конкурирате с останалите жени.
През 20 – те сте великолепни концентрирайте се в позитивното и не се самокритикувайте. Гримът е част от един пакет, който има за цел да ви поддържа здрава и красива. Това е правилното хранене, упражненията за тялото ви, без цигари и алкохол, да изберете правилната рокля и т.н.
Гримът не е нещо си за модата, трябва така да го използвате, че да ви стои добре и да го актуализирате постоянно. Той е част от вашият личен стил.
Ако имате само няколко минути преди да излезете от вкъщи:
Ако сте блондинка – сложете си спирала;
Ако сте брюнетка сложете си молив за устни.

Редът на гримът за Bobbi, когато нямате време е: хидратиращ крем, нанасяне на основата, руж или пудра, молив за очи и накрая гланц за устни.
Формата на миглите винаги трябва да изглежда естествена. Те трябва да са пропорционални на лицето: ако лицето е слабо и нежно и миглите трябва да са така подчертани, ако е голямо и видно, миглите трябва да са по – грубо подчертани.
Любимите цветове на Bobbi са: кафе на очите и розово на скулите.
Тя казва, че коректорите и базата са най – добрите приятелите на жените, защото те правят кожата гладка и сияйна.
Bobbi не вярва, че жените имат нужда от пластична хирургия. Според нея с добър грим и здравословен начин на живот жената ще е винаги красива и на шейсет.

 
Сенки за сини очи Всеки цвят на очите има своя собствена уникална палитра.  Владеенето...
Грижа за краката Комфорта на краката ви определя тяхното здраве. Симптоми, като...
Грижа за косата през лятото Прекомерното излагане на слънце е вредно не само за кожата, но и за ...

Реклама