Как да използваме коректора

За красотата на жената има голямо изобилие от продукти. Един от тях е коректорът. Той не се използва само за тъмните кръгове под очите.

Употребата на коректорите в грима
Най – добре покрива и заличава тъмните кръгове под очите. Може да се използва като прикритие на белези, татуировки, червени петна и лунички.
Не всяка жена има нужда от коректор. Той се използва само при специални нужди. Ако тъмните кръгове под очите са леки и почти незабележими, спокойно можете да ги прикриете само с основата на грима без да използвате коректор.

Видове коректори
Коректорите са различни по цвят и консистенция. Има течни, кремообразни и под формата на молив.

Течните са най – често използвани за тъмни кръгове, те са със средно покритие и са лесни за нанасяне. Кремообразните и моливните коректори има по – пълно покритие и се използват по определен цвят и тъмните кръгове са по маркирани. Затова не се препоръчват за тях специално.

Коректорите по цветове
Коректорите се предлагат в такава цветова гама, която подхожда на кожата ви. Най – подходящият цвят коректор за тъмни кръгове е такъв съответстващ на цвета на кожата ви или един тон по – светъл от основата на грима.
Ако имате торбички под очите се препоръчва коректор с цвета на кожата ви.
Коректорите в цвят – зелен, портокалов и други трябва да се използват само от специалисти, защото е много рисковано вие да го правите. Спецификата на нанасянето и условията са строго индивидуални.

 
Съвети за красиви нокти 1. Хранете се правилно и здравословно. Не се лишавайте от храна, защото...
Трикове при гримирането на очите Има трикове как да гримирате очите си ако носите очила или точният...
Oригинални чанти на Louis Vuitton Има много реплики, които изглеждат много сходни с чантите Louis Vuitton,...

Реклама