Как да използваме коректора

За красотата на жената има голямо изобилие от продукти. Един от тях е коректорът. Той не се използва само за тъмните кръгове под очите.

Употребата на коректорите в грима
Най – добре покрива и заличава тъмните кръгове под очите. Може да се използва като прикритие на белези, татуировки, червени петна и лунички.
Не всяка жена има нужда от коректор. Той се използва само при специални нужди. Ако тъмните кръгове под очите са леки и почти незабележими, спокойно можете да ги прикриете само с основата на грима без да използвате коректор.

Видове коректори
Коректорите са различни по цвят и консистенция. Има течни, кремообразни и под формата на молив.

Течните са най – често използвани за тъмни кръгове, те са със средно покритие и са лесни за нанасяне. Кремообразните и моливните коректори има по – пълно покритие и се използват по определен цвят и тъмните кръгове са по маркирани. Затова не се препоръчват за тях специално.

Коректорите по цветове
Коректорите се предлагат в такава цветова гама, която подхожда на кожата ви. Най – подходящият цвят коректор за тъмни кръгове е такъв съответстващ на цвета на кожата ви или един тон по – светъл от основата на грима.
Ако имате торбички под очите се препоръчва коректор с цвета на кожата ви.
Коректорите в цвят – зелен, портокалов и други трябва да се използват само от специалисти, защото е много рисковано вие да го правите. Спецификата на нанасянето и условията са строго индивидуални.

 
Сватбено червено червило Няма жена, която да не е фен на червеното червило, то е етикет за...
Какъв е срокът на годност на козметичните продукти за лице? След колко време трябва да премахнем козметичните продукти от...
Ноктопластика с акрил Безспорно е най-добре да отглеждаме едни естествени, здрави и красиви...

Реклама