Цветът на устните ти
Червено, секси и ексцентрично!

Цветът на устните е универсалното оръжие за женското съблазняване. Червеният тон е ексцентричен и много секси, въпреки, че е труден за поддържане и нанасяне.
Няма да останеш незабелязана ако решиш да сложиш на устните си червена страст и блясък. Има хиляди червени тонове, но не всички разкрасяват еднакво. Нужно е да намерите точния тон за вашата кожа.
Червеното внушава весели чувства и сияйност. Могат всички жени да са с червени устни, от юношеството до зрелите, единствено трябва да се съобразите с нюанса на червеното.
Ако сте с много бяла кожа ще ви стои добре светлият нюанс на червеното, а ако сте с тъмна кожа най – добре ще ви стои оранжевия нюанс на червеното.
Ако цветът е прекалено дързък и предпочитате по – леки, нежни краски, използвайте тоновете в гамата на малина,  ярко червеното, вишната и черешата.
А ако искате да блеснете с червена страст на устните си и не ви е страх, очертайте устните си с кафяв или бежов молив. И ако стане много натруфено, нанесете отгоре червен гланц.
Тази година се използва повече светло розовия и светло лилавият тон за устните. Може да финализирате грима с подходящи перли за лице и спирала в черно или сиво.
 
Как да се гримирате за вечерна делова среща За вечерна делова среща е добре да се облечете като за работа –делово,...
Обувки за бала Намирането на хубави високи обувки за бала е почти толкова вълнуващо,...
Коса на звезда Прости съвети за пищни ефекти:   1. Не си мийте косата всеки ден, защото...

Реклама