Цветът на устните ти
Червено, секси и ексцентрично!

Цветът на устните е универсалното оръжие за женското съблазняване. Червеният тон е ексцентричен и много секси, въпреки, че е труден за поддържане и нанасяне.
Няма да останеш незабелязана ако решиш да сложиш на устните си червена страст и блясък. Има хиляди червени тонове, но не всички разкрасяват еднакво. Нужно е да намерите точния тон за вашата кожа.
Червеното внушава весели чувства и сияйност. Могат всички жени да са с червени устни, от юношеството до зрелите, единствено трябва да се съобразите с нюанса на червеното.
Ако сте с много бяла кожа ще ви стои добре светлият нюанс на червеното, а ако сте с тъмна кожа най – добре ще ви стои оранжевия нюанс на червеното.
Ако цветът е прекалено дързък и предпочитате по – леки, нежни краски, използвайте тоновете в гамата на малина,  ярко червеното, вишната и черешата.
А ако искате да блеснете с червена страст на устните си и не ви е страх, очертайте устните си с кафяв или бежов молив. И ако стане много натруфено, нанесете отгоре червен гланц.
Тази година се използва повече светло розовия и светло лилавият тон за устните. Може да финализирате грима с подходящи перли за лице и спирала в черно или сиво.
 
Природни грижи за косата Всеки иска да има дълга, лъскава и здрава коса. В повечето пъти...
Маски за лице Праскови за нормална кожа Изберете много добре узряла праскова,...
Как една дама трябва да се държи сред хорa Облеклото Опаковката има значение. Независимо дали отивате на рок...

Реклама