Обемни и секси устни

Много жени искат да увеличат размера на устните си, това на практика е възможно, като има опции, които да следват.

Козметични продукти за визуално уголемяване на устните
Има доста марки, които предлагат такава екстра като например BioTherapeutics, Benefit, Freeze 24/7, NV Perricone и други продукти наречени Lip Plumpers.
Тези продукти съдържат основно смеси, които дразнят кожата на устните и така те се възпаляват и подуват леко, но без да й навредят. Резултата е временен от няколко минути до час, два. Увеличението в някои случаи е забележимо, но не и сравнимо с козметичната хирургия.

Инжекции
Инжекциите са станали традиционен метод за уголемяване на устните. Инжектират се субстанции, които правят устните ви сочни, като ботокс, хеуронова киселина, колаген и други. Резултата и тук е временен няколко месеца, общо взето като перманентния грим.
Инжекциите с колаген траят от 8 седмици до 3 месеца. Разбира се тези инжекции трябва да се поставят само от дерматолози или пластични хирурзи.

Обем за по – дълъг срок
Може да се използва мазнина от тялото си за увеличаване на устните си. Това може да стане ако си правите примерно липосукция. Резултатът е по – дълго време сочни устни.
Предимството е, че не са забелязани алергични реакции. Лошата част е, че постигането на финалния резултат и продължителността на “новите” ви устни е кратка, тъй като тялото ви резорбира мазнината и затова може да се наложи да повторите процедурата няколко пъти. Другата лоша част е, че ви трябва пак мазнина от тялото.

Импланти
Да, имплантите са сигурна работа. Един от имплантите използвани в САЩ е Gore-Tex. Той е материал, който може да се класифицира като пластика. И предимството му е, че никога не си губи формата, но може да се движи и да излезе от устните. Има, естествено и други импланти, но са с временен резултат.
 
По - красиви с зехтин Зехтинът е уникален и полезен продукт за целия организъм. В последните...
Анти – ейдж крем. Крем против стареене за чувствителна кожа Кожата е най – големият орган в тялото и тя постоянно е изложена на...
Органична козметика Органичната козметика е голяма конкуренция на химичната. Произведена...

Реклама