Внимателно с веждите!

Веждите са основата на хармонията на лицето. Веждите правят израза на лицето ви, което може да изглежда чувствително със сила в погледа ви или много младежко.

Формата на веждите
Трябва да знаете, че формата на веждите трябва да се съпостави спрямо формата на главата и лицето ви.

Естествената ви форма или нова
За да направите формата на веждите си трябва да сте малко художник и затова не всеки го умее. Всеки може да изчисти веждите си, но да им направи най – подходящата форма го умеят малко хора.

Някои професионалисти съветват, че най – добрата и правилна форма е естествената, защото е генетично заложена т.е. най – подходящата за вас. Без съмнение има хора, които си променят естествената форма на веждите и понякога резултатът е много добър, а друг път плачевен. Ако искате да си смените формата посветвайте се с професионалисти, които знаят какво правят.

Много е важно да отидете при точната личност, както правят Опра Уинфри и Дженифър Лопес, които даже пътуват, за да им оправят веждите при Анастасия Соарес, която има студио в Лос Ангелис и салони в няколко магазина из Щатите.

Решението да промените формата на веждите си е много лично и най – добре е да се консултирате сВнимателно с веждите! експерт и си направите компютърни проби.

Татуирани вежди – перманентен грим
Някои хора използват перманентен грим за веждите си, така няма нужда да се грижат за веждите си. Тази опция е малко проблемна, защото лицето ви се променя след време, модата на веждите също и вие няма как да се нагласяте според тези условия. Имаше времена когато гъстите вежди бяха на мода, след това фините – изписани. И затова, поради тези причини преди да си направите перманентни вежди го обмислете добре.

Бляскави вежди
Но ако искате да сте с естествените си вежди има малки трикове, за да изглеждате зашеметяващо.

  • Дължината на носа ви трябва да е пропорционална на дължината на веждите ви. Ако не е така ги коригирайте.
  • Никога не ги чистете от горната страна (от към челото) така ще “убиете” височината им.
  • За да изглеждат бляскави и подредени използвайте гел и четчица. Гелът може и да е за коса или пък ако не използвате такъв, може и пяна за коса.
  • В основата си веждите трябва да си останат такива т.е. не ги скубете. От средата към края внимателно почистете ненужните косъмчета, които са редки и неподредено израснали. Няма да ги объркате с другите те си личат.
  • Почиствайте веждите си поне три пъти седмично.
  • Запомнете ако се объркате, поради невнимание или нещо друго и премахнете грешните косъмчета можете да използвате молив за вежди (подходящият цвят), докато израстат и си върнете правилната форма.
 
Цветни контактни лещи Цветните контактни лещи са четири вида: за забележим цвят за...
Тропически масла, богати на наситени мастни киселини КОКОСОВО МАСЛО Това тропическо масло е подходящо за поддържане на...
Зонотерапия Източноазиатски похват на масаж, прилаган от народни лечители през...

Реклама