Очите
Ако искате от погледа ви да струи светлина, използвайте всички бледи нюанси на перлените сенки – бяло, бежово, розово, синьо, зелено/не е подходящо за сини очи/, виолетово. За по-силен грим избягвайте черния молив. Заменете го с тъмнокафяв или тъмнолилав. Седефените сенки с цвят патладжан ще ви направят неотразими на вечерното парти.
За естествен вид очертавайте окото със светлокафяв молив над миглите и от вътрешната страна на долния клепач. По желание можете да сложите прасковени сенки. Завършете с кафява спирала

За оригинален вид през деня съчетайте розови сенки със синя спирала. На кафяви очи чудесно стои зелена и златиста спирала. Ако искате да се превърнете в жената вамп, използвайте черна очна линия и черна спирала. В този случай кожата на лицето трябва да е матирана с пудра, а червилото трябва да е яркочервено, със силен блясък.
Обикновено веждите на русокосите жени са светли и се нуждаят от подчертаване. Това става най-лесно със светлокафяв молив за очи. За най-добър ефект почистете старателно веждите си от малките косъмчета; драснете няколко малки чертички върху косъмчетата на веждите; старателно разнесете по цялата вежда с четчица, така че не кожата, а косъмчетата да се оцветят.

Устните
Най-подходящи за ежедневието са бонбонените нюанси – розово, прасковено, и по-неутралните – бежово, шампанско. Очертайте устните си с бял перлен молив, след това нанесете нюансиращо бледо червило. Особено подходящи са полупрозрачните перлени червила. Бежовите червила също са добър избор, но в никакъв случай не ги съчетавайте с тъмен молив. Вземете молив с телесен цвят или с цвета на устните. Той е подходящ също и ако обичате безцветните гланцове. Ако кожата ви е матова, възползвайте се от ефекта на бронза и златото – използвайте ги за устните и очите.
Предразсъдъците по отношение на схващането, че шоколадовите момичета не могат да се възползват от предимството на златните кичури вече са история. Блестящ пример за това е новата поп-дива Бионсе. Ако и вие се възхищавате на златогривите дами, но смятате, че русото няма да ви отива, пробвайте с няколко кичура.
Повярвайте, понякога те вършат чудеса.

 
Коса на звезда Прости съвети за пищни ефекти:   1. Не си мийте косата всеки ден, защото...
Солариум Солариум сe използва не само за приятен тен, но и за лечение на: грип, ...
Блондинката винаги на мода Твърде често, жените избрали да поддържат имидж на блондинки, нанасят...

Реклама