Когато казватe драматични очи, имате предвид, че искате вашите очи да изглеждат по – забележителни, нали? Важно е да знаете, че черното свива очите и ги прави да изглеждат по – малки. Затова, опитайте се да разширите вашето око като нанесете сенките от вътрешната част към външната в съотношение: светъл към по - тъмен нюанс на един и същи цвят сенки.

Стъпката 1 – Изборът
Избери леки, неутрални сенки като цвят. Примерно, цвят орех или цвят мед за по – тъмна кожа и сив цвят сенки за по – светла кожа.

Стъпка 2 – Участъкът
Погледнете в огледалото, поставете пръста си като указател хоризонтално срещу вашето око където гънката среща костта на веждата. Празното пространство под пръста е вашето място за сенките. Това ще бъде вашето напътствие къде трябва да нанесете сенките.

Стъпете 3 – Начинът
Четката, с която нанасяте сенките трябва да е с дълъг и плосък ръководител и трябва да поставяте сенките хоризонтално през вашето око, при гънката и под костта на веждата, следвайки линията на вашият пръст – водач.

Стъпка 4 – Нанасянето
Разширявайте цвета навън по същия хоризонтален начин, отвъд краищата на вашите очи, съчетавайки нюансите, за да не са ярко откроени един от друг и да заприличате на цирков артист в лицето.

Стъпка 5 – Завършекът
Където сте разширили цвета в краищата на очите не трябва да се натрупат сенките и да има фрапантна разлика от вашият цвят на кожата и те, т. е. където завършват цвета трябва да се прелее с вашият.
Направена правилно тази техника дава илюзията за удъжени и разширени очи, правейки ги по - големи.

 
СПА тайни Благодарение на нашето забързано ежедневие, ние по принцип едва ли...
Парфюма като аксесоар на всяка жена Исторически доказателства твърдят, че парфюмът е бил използван още...
Перфектния грим 1.При гримираме спазвайте следната последователност: - дневен крем...

Реклама