Първо  нанесете пудрата или фон дю тенът откъм най-вътрешната част на очите, след Ежедневен грим това го разнесете равномерно с показалеца, като го смесите с околната кожа. Накрая покрийте останалите дефекти на кожата. Нанесете го равномерно върху цялото лице. Постарайте се да постигнете възможно най-естествен вид.

Изчистете веждите от излишните косъмчета ако е необходимо. Подчертайте веждите като нанесете молив за вежди върху тях и ги пригладете нагоре и навън с помощта на четчица за вежди, като внимавате за запазването на естествения им вид. Очертайте очите с молив, подхождащ на цвета им.

Нанесете сенки с естествен цвят върху клепачите. След това нанесете по-тъмни сенки по гънките над клепача и нагоре. Сенките да са от един цвят с различни нюанси, за да няма ярко открояване м/у тях.

Нанесете спиралата върху миглите, за да ги удължите,  удебелите или да им придадете обем. Ваш избор.

Нанесете руж върху скулите си чрез насочени нагоре движения.

Сложете червилото, добре е да изберете цвят малко по-тъмен от естествения. Очертайте устните с подобен цвят молив. Размесете молива с червилото с помощта на четчица за устни, за да създадете естествен вид. Накрая поставете малко гланц, за да изглеждат устните сочни и привлекателни. А може и само безцветен гланц за устни.

 
Гримът – цветове и елементи Първата стъпка, която трябва да направиш, за да се научиш да се...
Перманентен грим Много хора си правят татуировки. Татуировките на пример се...
Изряден маникюр Трябва да се грижите за ноктите си по същият начин както за лицето си....

Реклама