Последни тенденции в грима

През този сезон се наблюдават натуралните, романтичните, женствените цветове на грима. Сред които доминират топлите и нежните цветове, метализирани сенки и такива с бисерен цвят, ефекта на влажните устни, изключително дългите мигли ... Тайната на блясъка е да поставите малки точици от грим на лицето си, който рефлектира светлината.

Основата на грима
Първата стъпка към това да сте блестяща и естествена е да използвате основа с дълга продължителност. Нанасянето й трябва да е на малки порции на лицето - там където има нужда. Тайната на идеалната основа е в това да използвате такъв тон на цвета, който най - много се доближава до вашият, за да бъде създадена една перфектна основа. Не забравяйте шията и деколтето.

Очите
Важното при сенките за очи е техния състав и цвят. Важното е да са с кремообразна текстура и сияещи като цвят. През деня нанесете в горната част на клепача нежен цвят на сенка и очертайте с тъмен молив контура на окото. Вечерта нанесете във външните крайчици на окото сияещи сенки за ефект, но не прекалявайте. И за завършек спиралата за очи.

Устните
Използват се тоновете на розовото, шоколада, прасковата ... Блясъка присъства навсякъде. Ефекта е обем, влажност, оптична гладкост, екстра - хидратантност и продължителност във времето.

 
Модни гафове Има дрехи, които колкото и да са скъпи или красиви ако не сте ги...
Как да изглеждам знойна и сексапилна през вечерта? Знойният вид тлее, той е запомнящ и ви кара да се чувствате наистина...
Всичко за Mehandi Mehandi е индийската дума за къна, която е термин при използването на къна...

Реклама