Гримът е твоят съюзник, за да изглеждаш добре на фотосесии. Един от най – важните 10 тайни на гримът, за да излезете добре на снимки  елементи при фотосесиите е светлината. Тя зависи предимно от височината и ширината на мястото, където се снима. Благодарение на гримът вие можете да контролирате тази светлина.

1- 10 или 15 мин. преди да нанесете основата , изчистете добре лицето си и  изчакайте 10 мин. и нанесете основата. Това помага на кожата да е по сияеща. 

2- Основата трябва да е с матиращ цвят не с бляскав.

3- Ако имаш някой участък от лицето си, който се лющи не нанасяй там много основа, защото ще бие на очи точно този участък от лицето ви. 

4- ако се снимаш нощно време внимавай със жълтите тонове. Има опасност на снимката да излезете цялата жълта, защото този цвят се отразява. Използвайте розовите тонове. Те балансират цвета и не се отразяват.

5- сложете си руж на бузите, челото, на върха на носа и на брадичката. Трябва да го нанесете с голяма четка и с бързи движения, за да избегнете наслояването. Поставете само един път четката в ружа и след това я духнете във въздуха.  

6- Един или два дни преди снимките си очистете веждите. Те подчертават очите ви. Формата на веждите ви е много важна дефиниция за изражението на лицето ви.  

7- Нанесете си спирала за обем, за да изглеждат очите ви по – големи, блестящи и изразителни.  

8- Очертай устните си, като използвате молив за устни. Ако имате малко лице не прекалявайте с червилото и моливът.  

9- Избягвай светлите моливи за устни, защото не стоят хубаво на снимки.

 10- Никога не използвайте нещо което ви кара да се чувствате некомфортно. Трябва да се чувствате много добре и спокойна в часа на снимките.  

 
Опасни съставки в козметичните продукти Кожата е най-големият орган на тялото, затова й трябват доста грижи....
По - красиви с зехтин Зехтинът е уникален и полезен продукт за целия организъм. В последните...
Дълготраен грим 1. Червилото Нанесете молива върху целите устни. Върху него сложете...

Реклама