Казват че веждите са рамката на лицето. Така се твърди, защото очите са центъра на Как да оформим веждите силицето и от там веждите могат да бъдат рамката, от която зависи дали вашите очи ще изглеждат по – големи или по – малки и т.н. ако скубете веждите си правилно можете да създадете илюзия за изразителни очи и също така по – големи от колкото са ви.

Формата на веждите зависи от това как ги скубете – това е изкуство и ако не сте сигурни в себе си отидете при професионалист.

Казват, че Дженифър Лопес и Опра използват услугите винаги на една и съща козметичка, която им скубе веждите. Даже понякога им се налага да й плащат допълнително, за да пътува с тях по участия или за предавания в други градове. Тази козметичка се казва Анастасия Соарес. Те са публични личности и не могат да поемат риска да сменяват козметичката си, защото могат да се появят с друга форма вежди, а от там и с друго изражение на лицето като цяло.

 
Шестте най - повтаряни грешки в домашната козметика Много дами по навик или по съвет на приятелки опитват един или друг...
Дамската чанта издава характерът Начинът на носене и видът дамска чанта казват какви всъщност сте. Ако...
Гримът на Хайди Клум Нанесете много лек не мазен овлажняващ крем върху цялото лице и шията....

Реклама