Мода и красота

Как да бъдем красиви? Тайните на грима и хубавата кожа. Как да се отървем от бръчките? Козметиката и какво знаем за нея. Направете си нов маникюр и педикюр. Отървете се от акнето и комедоните. Маски за лице, тяло и коса. Грижи за кожата и за косата. Боядисване на косата. Какъв грим ще ми подхожда ? Какво червило да сложа ? Какви аксесоари да изберем ? Дрехи според фигурата. Как да изглеждаме добре на среща или в офиса ? Как да премахнем целулита?

Слънцезащитни храни

Знаете ли, че ефектът от слънцезащитните продукти е временен? Затова трябва да си поставите въпросът на дневен ред: "Какво трябва да направим, за да се предпази кожата ни от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето за по-дълъг период от време?" Отговорът се крие в храната, която ядем! Да, знаете ли, че хранителните продукти, могат да действат и като слънцезащитен крем? Прочетете, за да знаете имената на храни, които пазят кожата защитена от вредното въздействие на слънцето:

Продължава...
 
Опасни съставки в козметичните продукти

Кожата е най-големият орган на тялото, затова й трябват доста грижи. Здравето на кожата се определя не само от храната, която ядем, но и от гримът, които ползваме. Точно както се избягват токсични вещества в храната, синтетични съставки, така трябва да се избягват и лошите съставки в грима.

Hydroquinone
Използва се за избелване и при продължителната употреба на тези продукти, които съдържат този компонент може да се доведе до постоянна промяна в цвета на кожата и увреждания на повърхността й. Състоянието се нарича ochronosis от медицинска гледна точка.

Продължава...
 
Oригинални чанти на Louis Vuitton

Има много реплики, които изглеждат много сходни с чантите Louis Vuitton, така че е важно да се научите как да разпознавате фалшификата, за да не загубите доста пари. Много от репликите са доста сполучливи и е трудно да бъдат определени като такива, затова се обръща внимание на отделните детайли когато се определя дали една чанта е автентична.

Откриването на фалшивата чанта Louis Vuitton
Дизайнерските неща сега са по – популярни от всякога затова и фалшификатите им растат с голяма сила. И това е причината да бъде много трудно да се разпознае една чанта дали е автентична или не, но има няколко начина за определяне на разликата: 

Оригинални чанти Louis Vuitton чанта е със следните характеристики:

* Louis Vuitton чантите са скъпи. Те са изработени от скъпи материали като висококачествена кожа от питон, крокодил, агнешка и камилска кожа.

Продължава...
 


Страница 1 от 109
Spa Маникюр. Научи се да си направиш супер маникюр Можеш да си направиш хубав маникюр и сама, без да молиш отново и отново...
Коса на звезда Прости съвети за пищни ефекти:   1. Не си мийте косата всеки ден, защото...
Грим: Отстраняваме грешките Каква ли козметика нямаме на нашата тоалетка! И всички тези ...

Реклама