Сваляне на много килограми. Хората, отслабнали с по над 45 килограма са правили пет основни неща

Всичко правят активно
Някои от тях ходят до 10 километра на ден, други вдигат тежести (като качват мускулна маса и топят мазнини), други ползват стълбите вместо асансьора, паркират автомобилите си доста далеч и т.н.

Отървават се от всички лоши храни
Те включват повече плодове и зеленчуци, печена риба и пилешко месо, повече ядки като бадеми. Пият повече вода и избягват газираните напитки. Не се ограничават в количеството на тези храни и не качват килограми, защото те стимулират изгарянето на мазнините.

Те получават подкрепа
Повечето от тях имат приятел, колега, любим или член на семейството, които ги мотивират да вървят по пътя към целта си.
Така например една дама е загубила 45 кг. само, защото е придружавала неин приятел в сутрешната му разходка, за определено време.

Всички се опитвали някаква глупава гимнастика за отслабване
След като са видели, че не става с нея, здравият им разум е проговорил и са започнали да ядат по – малко количество храна (спрели са да гладуват) и са станали по – активни.

Взимат си почивка от свалянето на килограми
За да отслабнеш с 45 кг. си изисква време. Ако останете на дадена програма за отслабване прекалено дълго време, без никакви прекъсвания резултатът ще спре или намалее до миниум, защото организмът свиква с този режим и не го смята вече за стрес. Затова трябва да му дадете почивка от врем на време.

 
Когато коремът натежи Въпреки че навлязохме в сезона на отпуските, стресът, който сме ...
Антицелулитни упражнения Ето и две  лесни антицелулитни упражнения, които са доста ефективни...
Стегнати бедра Добре оформените бедра са основен проблем при повечето жени. Може да...

Реклама