Всяка жена иска още от първият ден на диетата и упражненията да види резултат в огледалото. Но, за Три  принципа при отслабванесъжаление това е невъзможно – от чисто физиологична гледна точка. И така настъпва моментът на отчаянието и връщането към старият начин на живот – без хранителен режим и фитнес упражнения.
Та, когато сте решили да отслабвате ви трябват няколко принципа, които неотлъчно да бъдат “закачени” към усилията ви, за да бъдат увенчани с успех:

Принцип 1
Не се гледайте толкова често в огледалото
Това може да го правите само веднъж в седмицата. Само така ще виждате някакви резултати. Но, ако го правите всеки ден няма да стане. Помнете за всичко трябва време.

Принцип 2
Не се вманиачвайте
Когато нещо стане мания за вас, то винаги води до лош край – тежки диети, силови упражнения само, за да постигнете целта си и на края… анорексия, после булимия и така лош край за вас, а не си струва след като можете да го постигнете постепенно и здравословно.

Принцип 3
Това правилният хранителен режим ли е за вас
Всеки човек си е индивидуален и за това и отслабването му е такова. Някои са с бърз метаболизъм, други с бавен, някои качват на ханш, други на крака, а трети на гръдната си обиколка. Което значи, че и хранителният им режим както и фитнес упражненията трябва да се направят за съответният човек от професионалист, който знае точно какво ви трябва.

 
Фитнес калкулатори Изчисляване на максималния пулс  Проверете колко калории сте...
Отслабвай, като дишаш Китайската дума „цзянфъй“ в превод на български буквално ...
Стегнати бедра Добре оформените бедра са основен проблем при повечето жени. Може да...

Реклама