Всяка жена иска още от първият ден на диетата и упражненията да види резултат в огледалото. Но, за Три  принципа при отслабванесъжаление това е невъзможно – от чисто физиологична гледна точка. И така настъпва моментът на отчаянието и връщането към старият начин на живот – без хранителен режим и фитнес упражнения.
Та, когато сте решили да отслабвате ви трябват няколко принципа, които неотлъчно да бъдат “закачени” към усилията ви, за да бъдат увенчани с успех:

Принцип 1
Не се гледайте толкова често в огледалото
Това може да го правите само веднъж в седмицата. Само така ще виждате някакви резултати. Но, ако го правите всеки ден няма да стане. Помнете за всичко трябва време.

Принцип 2
Не се вманиачвайте
Когато нещо стане мания за вас, то винаги води до лош край – тежки диети, силови упражнения само, за да постигнете целта си и на края… анорексия, после булимия и така лош край за вас, а не си струва след като можете да го постигнете постепенно и здравословно.

Принцип 3
Това правилният хранителен режим ли е за вас
Всеки човек си е индивидуален и за това и отслабването му е такова. Някои са с бърз метаболизъм, други с бавен, някои качват на ханш, други на крака, а трети на гръдната си обиколка. Което значи, че и хранителният им режим както и фитнес упражненията трябва да се направят за съответният човек от професионалист, който знае точно какво ви трябва.

 
Божествено дупе Всяка цена мечтае за стегнати задни части. И прави какви ли не...
Тънката талия - въпрос на избор Гъвкавата женска талия, възпявана от поетите, вече векове наред не ...
Новата йога – Пилатес Методът за отслабване и тонизиране носи името на своя основател...

Реклама