Всяка цена мечтае за стегнати задни части. И прави какви ли не упражнения, за да го постигне – експресни Божествено дупедиети, фитнес, аеробика, каланетика, каране на колело или тичане в парка.
Затова ние ви предлагаме още един начин, с цел да ви помогнем в изборът ви на упражнение, за да сте със стегнато и красиво дупе винаги. И не ви се налага да излизате от вкъщи.

Скокове с въженце на място – 4/ 5 пъти за 30/ 40 секунди с 1 минута почивка. Веднага след това започнете да опъвате тялото, като стъпвате на пръсти. Всяко упражнение трябва да трае 30 секунди. Направете наклони настрани и напред по 3/ 4 пъти с почивки от 20 секунди. Легнете по гръб и движете краката към гърдите си по два начина: със свити и с изправени колена. Всяко движение се изпълнява по 4/ 5 пъти. Завършете с разтягане на краката от клекнало положение, като всеки крак се изпъва напред и настрани. Повторете 3 пъти.

Всяка сутрин, преди да станете от леглото, в продължение на една минута изпълнявайте кръгове с краката си, сякаш карате велосипед. Трябва да сте легнали по гръб.
Правете всекидневно контрастни душове, като редувате хладка с топла вода. Тонизиращият ефект настъпва, когато редуването продължава десетина минути.
 

Преди лягане поставяйте краката си за десет минути в леген с умерено топла вода, в която е разтворена морска сол. Ако имате възможност, постоите във вана с вода, в която сте капнали малко евкалиптова или розмаринова есенция.

 
Холивудската мода - Тае Бо В края на 80-те години на ХХ век един тъмнокож каратист от Лос Анжелис на...
Фитнес програма за отслабване Всяка жена, млада или стара иска да привлича погледите на околните,...
Факти за фитнеса Това са субективни факти за фитнеса, които експертите са създали. Има...

Реклама