Всяка цена мечтае за стегнати задни части. И прави какви ли не упражнения, за да го постигне – експресни Божествено дупедиети, фитнес, аеробика, каланетика, каране на колело или тичане в парка.
Затова ние ви предлагаме още един начин, с цел да ви помогнем в изборът ви на упражнение, за да сте със стегнато и красиво дупе винаги. И не ви се налага да излизате от вкъщи.

Скокове с въженце на място – 4/ 5 пъти за 30/ 40 секунди с 1 минута почивка. Веднага след това започнете да опъвате тялото, като стъпвате на пръсти. Всяко упражнение трябва да трае 30 секунди. Направете наклони настрани и напред по 3/ 4 пъти с почивки от 20 секунди. Легнете по гръб и движете краката към гърдите си по два начина: със свити и с изправени колена. Всяко движение се изпълнява по 4/ 5 пъти. Завършете с разтягане на краката от клекнало положение, като всеки крак се изпъва напред и настрани. Повторете 3 пъти.

Всяка сутрин, преди да станете от леглото, в продължение на една минута изпълнявайте кръгове с краката си, сякаш карате велосипед. Трябва да сте легнали по гръб.
Правете всекидневно контрастни душове, като редувате хладка с топла вода. Тонизиращият ефект настъпва, когато редуването продължава десетина минути.
 

Преди лягане поставяйте краката си за десет минути в леген с умерено топла вода, в която е разтворена морска сол. Ако имате възможност, постоите във вана с вода, в която сте капнали малко евкалиптова или розмаринова есенция.

 
Тренировъчен режим за доста начинаещи Програмата е разработена за три дни в седмицата, примерно понеделник,...
Тренировка за намаляване на мазнините Има много системи и процедури за "бързо сваляне". Но ако обърнем...
Таблици за изчисление на килограмите Таблица за изчисление на килограмите по Български метод Ръст/год. 17 - 19...

Реклама