Според американски проучвания за повече от 70% от мъжете имат три най-важни точки, според които те оценяват една жена по десетобалната система. Най-напред те оглеждат дупето й, после погледът се премества към гърдите и накрая се заковава на лицето за окончателната "присъда".

Ето и няколко съвета как да направим тези три части възможно най-привлекателни за мъжкия пол:

1. ДУПЕТО
Ако искате да имате хубаво и стегнато дупе, най-доброто средство е клякането. Клякате с успоредни крака, много леко разтворени, с изпънати водоравно напред ръце. Но никога до долу, а само докато бедрата образуват прав ъгъл. Държите гърба изправен. Клякайте по 20-ина пъти на ден всекидневно и скоро ще отбележите задоволителни резултати.

2. ГЪРДИТЕ
Вие сама не можете нито да ги уголемите, нито да ги смалите. Това може само пластичният хирург. Но с правилни грижи можете да направите много за гърдите си:
-четков масаж-с мека четка правите кръгообразни движения около зърната;
-пилинг-за целта има специални продукти за тялото, които се продават в парфюмерийните магазини. Разтривате внимателно пилинг-кашата върху гърдите и с малка четка за тяло я разнасяте равномерно;
-смяната на топъл и студен душ е много добра за гърдите.

Започвате с гореща вода и на равни промеждутъци от време се обливате ту с топла, ту със студена вода. Завършвате винаги с няколко напръсквания с ледено студена вода (не е особено приятно, но пък е полезно).

3. ЛИЦЕТО
За него важи същото като за гърдите. Но с малко грим решавате доста проблеми. Лицето си е нещо съвсем индивидуално и трябва да изберете грима, който ще ви отива най- много.

източник www.Az-Jenata.com
 
Особености на женската тренировка В днешно време все повече жени се занимават с такива видове спорт,...
Златните правила за бързо отслабване 1. Тренирайте умно Знаете ли, всъщност можете да загубите повече...
Новата йога – Пилатес Методът за отслабване и тонизиране носи името на своя основател...

Реклама