5 факта, които трябва да разберете когато някога решите да се отървете от мазнините на корема си и да получите плочки

Съветите и предупрежденията на Mike Geary – сертифициран персонален треньори диетолог

1. Много т.нар. "здравословни храни" са наистина умно маскирани нездравословни храни, които могат наистина да ви стимулират да наддадете на коремче . . . Както и да е, маркетингът на диетичната хранителната промишленост продължава да ви лъже така, че да могат да максимализират техните печалби.

Факт:
Знаете ли, че повечето храни на които пише “без захар” или “ниско ниво на въглехидрати” съдържат всъщност изкуствени подсладители, захарни алкохоли и други добавки, които създават хормонална бъркотия в организма ви, като наистина стимулират вашето тяло да съхрани повече мазнина на корема и чувство за глад!

2. Упражнения от рода на коремни преси и всички други свързани с мускулите на корема са най-малкия ефективен метод на получаване на плосък корем и очертаването на т. нар. 6 – те “плочки”. Коремните упражнения не изгарят мазнините на корема ви. Мазнините се изгарят с програма от упражнения и хранителен режим, които стимулират метаболитния процес в организма ви и така ги губите. Това е основата на истината за горенето на мазнините на корема ви.

3. Кардио тренировките са най – добрия начин за губене на мазнини. Което не значи, че трябва да правите кардио всеки ден по 1 час докато грохнете, напротив. Трябва ви и тук програма, която е уникална за всеки човек според тегло, възраст, резултати, които иска да постигне и т.н., за това са персоналните треньори.

4. Не е нужно да си харчите парите за скъпи фатбърнари и суплементи. Трябва да използвате натуралната сила на храната, за да постигнете желаното.

5. Рекламираните така усърдно колани за топене на мазнини са безумно прахосване на парите ви и губене на време без ефект. Трябва ефективна тренировка и правилна храна, за да станете и вие лицето от рекламата.

 
Упражнения за всяка възраст Физическото натоварване е полезно за всички - и за деца, и за ...
Домашна тренировка за делови жени Предлагаме ви една тренировка в домашни условия, ако сте жена, която...
Фитнес програма за отслабване Всяка жена, млада или стара иска да привлича погледите на околните,...

Реклама