В борбата с целулита

Ако можехте да  вземете проба от най - лошия целулит на планетата и да го поставите под микроскоп щяхте да видите обикновено, всекидневно, бягане на - мазнина. Целулитът представлява мастни депа, които правят кожата ни на бучици и не гладка.

Повече от 85 процента от жените (даже и слабите) имат някакъв видим целулит или ще имат в някакъв бъдещ период от техният живот. Мъжете нямат такива проблеми заради хормоните си, а и жените имат по – тънка кожа, която е балсам за натрупването на мазнина. Наследствеността може да играе роля и тя.

Едно нещо, което различава целулит от обикновена мазнина е мъката, с която жените се отървават от него. Много жени с целулит изглеждат неатрактивни и несигурни, като резултат, те харчат големи количества пари за безсмислени третирания в опит за отърваване от него.

Някои хора харесват резултатите от похарчените си пари в борбата с целулита, докато други разбират, че подобреният облик е временен.

Запомнете кремовете и прехвалените стягащи лосиони проникват само в горния слой на кожата, т.е. не ви вършат никаква работа (освен да ухаете добре). 

Най – добрата рецепта против целулита е да поддържате нормално за вашият ръст тегло, да се храните здравословно и спортувайте, защото натрупаните токсини са приятели на целулита . Даже доста експерти в тази област твърдят, че стресът предизвиква или влошава появата на целулит така, че намалете нивото на стрес във вашето всекидневие до минимум.

Спазвайте тези съвети и няма да имате проблеми с досадния и грозен целулит.

 
11 – те най – добри хранителни съставки за жената от фитнес залата За билдерите здравословното хранене е задължително. А жените във...
За да отслабнете Тази статия ще ви предостави няколко съвета, които да ви помогнат в...
Естроген - най-женският хормон! В днешно време общественият идеал за женска фигура, към който се...

Реклама