Как да отслабнем лесно?

Съветите на Бети Уидър
Бети Уедър е родена през 1935г. в Пасадена – Калифорния. Започнала е да се занимава с фитнес още на 13 години и е била на над 100 корици на списания. Ето нейните съвети за вас. 

УПРАЖНЕНИЯТА
Обездвижването е основния проблем. Когато седите, вие ядете, ето защо ще започнем с упражненията.
Замислете се върху начина си на живот – след работа може би се връщате вкъщи, пльосвате се пред телевизора и сладко похапвате. А не може ли вместо това да отделите половин час в залата? Това е основното, затова вместете малко тренировка в програмата си. Ако не обичате тренировките с тежести, движете се – тичайте, карайте колело, но не стойте на дивана. Трябва ли да го правите всеки ден? Да, ако искате да постигнете нещо. Достатъчни са и три тренировки, стига те да се пълноценни и отговорни. Но не оставайте единият ден почивка да се превърне в седмица .

С упражненията ще изгаряте повече калории, отколкото до сега - вероятно около 2000 / 3000 повече на седмица. Бъдете търпеливи и ще бъдете възнаградени.

ДИЕТАТА
Вероятно сте се подлагали на какви ли не диети и със сигурност не сте само вие. Знайте само едно – няма бърза и лесна диета за отслабване. И все пак какво е решението? Това е умерената диета. Не намалявайте драстично калориите, а просто променете храните, които приемате. Повече плодове и зеленчуци, по – малко мазнини. Забравете пиците, сандвичите и чипса, или поне не се тъпчете повече от веднъж седмично с тях.

ВНИМАВАЙТЕ и какво пиете. Повечето хора смятат, че диетата е само в храната, като забравят за това, което пият. Повечето газирани напитки са силно калорични. Пригответе се да се чувствате малко гладни и за Бога, не пъхайте в устата си каквото ви попадне всеки път, когато почувствате лек глад. Задръжте два часа, без да ядете. В крайна сметка на практика целта на диетата е не да намали значителни калориите, а да промените техните източници.

Може би ще си помислите, че изкарах фитнеса и диетите лесна работа? Не, не е толкова лесно на практика. Но за вас това не трябва да бъде изпитание и страдание, а нов начин на живот. И ви уверявам, че ще е доста по – добър от стария. Необходима е воля и желание. Останалото идва само.

 
Проблемните зони – 2 тренировки в една При жените бедрата и седалището са две от най – трудните за изчистване...
Антицелулитни упражнения Ето и две  лесни антицелулитни упражнения, които са доста ефективни...
Тренировка за горната част на тялото Тук ще вземете в предвид съветите на фитнес звездата Бет Хорн....

Реклама