Как да отслабнем лесно?

Съветите на Бети Уидър
Бети Уедър е родена през 1935г. в Пасадена – Калифорния. Започнала е да се занимава с фитнес още на 13 години и е била на над 100 корици на списания. Ето нейните съвети за вас. 

УПРАЖНЕНИЯТА
Обездвижването е основния проблем. Когато седите, вие ядете, ето защо ще започнем с упражненията.
Замислете се върху начина си на живот – след работа може би се връщате вкъщи, пльосвате се пред телевизора и сладко похапвате. А не може ли вместо това да отделите половин час в залата? Това е основното, затова вместете малко тренировка в програмата си. Ако не обичате тренировките с тежести, движете се – тичайте, карайте колело, но не стойте на дивана. Трябва ли да го правите всеки ден? Да, ако искате да постигнете нещо. Достатъчни са и три тренировки, стига те да се пълноценни и отговорни. Но не оставайте единият ден почивка да се превърне в седмица .

С упражненията ще изгаряте повече калории, отколкото до сега - вероятно около 2000 / 3000 повече на седмица. Бъдете търпеливи и ще бъдете възнаградени.

ДИЕТАТА
Вероятно сте се подлагали на какви ли не диети и със сигурност не сте само вие. Знайте само едно – няма бърза и лесна диета за отслабване. И все пак какво е решението? Това е умерената диета. Не намалявайте драстично калориите, а просто променете храните, които приемате. Повече плодове и зеленчуци, по – малко мазнини. Забравете пиците, сандвичите и чипса, или поне не се тъпчете повече от веднъж седмично с тях.

ВНИМАВАЙТЕ и какво пиете. Повечето хора смятат, че диетата е само в храната, като забравят за това, което пият. Повечето газирани напитки са силно калорични. Пригответе се да се чувствате малко гладни и за Бога, не пъхайте в устата си каквото ви попадне всеки път, когато почувствате лек глад. Задръжте два часа, без да ядете. В крайна сметка на практика целта на диетата е не да намали значителни калориите, а да промените техните източници.

Може би ще си помислите, че изкарах фитнеса и диетите лесна работа? Не, не е толкова лесно на практика. Но за вас това не трябва да бъде изпитание и страдание, а нов начин на живот. И ви уверявам, че ще е доста по – добър от стария. Необходима е воля и желание. Останалото идва само.

 
Как да се отървете бързо от излишните килограми Искате да се отървете бързо от няколко килограма? Има различни начина...
Златните правила за бързо отслабване 1. Тренирайте умно Знаете ли, всъщност можете да загубите повече...
За да отслабнете Тази статия ще ви предостави няколко съвета, които да ви помогнат в...

Реклама