Тренировка за намаляване на мазнините

Има много системи и процедури за "бързо сваляне". Но ако обърнем внимание на факта, че всяко действие има равнозначно противодействие, става така, че бързо свялате - бързо качвате. 

Колко време ще трябва да отделите?
За да постигнете желания ефект, ще трябва да си отделите 1-2 часа дневно за тренировка. Програмата Ви ще е между 3 и 5 пъти седмично.

Специфики и особености на тренировката
Нека разясним какво точно целите в фитнес залата и как заедно да го постигнем.. Изчезването на излишните килограми ще стане много лесно, но нека добавим още нещо - след като се разделите с излишните килограми, в огледалото да видите едно силно и хармонично тяло. Ние ще Ви покажем как и ще Ви помогнем, от вас се иска само да ни се доверите и най-вече да си повярвате. 

Тренировката
Програмите са разделени според тренировъчните дни, затова Вие трябва да изберете коя е най-удобна за вас. 

Как да протече една ваша тренировка?
Цялата тренировка не трябва да бъде повече от 90 мин. Почивките между сериите и упражненията трябва да не повече от минута. Темпото трябва да е интензивно. 

Съвети
Определете удобно за вас време за тренировка, така че и да се чувствате по-трудоспособни (някои хора са по-добри вечер, други пък сутрин. Трябва да определените подходящото за вас време). Приемайте повече вода . Друго нещо важно е, ако можете да правите аеробната си тренировка рано сутрин преди първото си хранене ,когато се горят най-много мазнини според някой изследвания с 200% повече в сравнение с следобедната тренировка в която първите 15мин се горят въглехидратите, които сте изяли през деня и едва след това започвате да горите мазнини. Можете да разнообразите аеробната тренировка коята е доста досадна като редувате например 10мин велогометър, след това веднага 10мин.степер и 10мин.бягаща пътечка например или нещо друго по ваш вкус.Ако правите аеробната си тренировка рано сутрин пропуснете тази след тренировката с тежести.Някой жени си мислят ,че като вдигат тежести сте станат мускулести и големи като мъже, но това въобще не е така всичко зависи от храненето и от гените на човека. А освен това жените които гледате по състезанията по културизъм (не по фитнес) са употребили доста забранени стимуланти за да изглеждат така. 

 
Стройни бедра може да има всяка жена Вашето женско тяло съдържа приблизително 650 мускула. Във всеки един е ...
За да отслабнете Тази статия ще ви предостави няколко съвета, които да ви помогнат в...
Tренировка с топка - жени Тренировката развива гъвкавостта на тялото, помага за поддържане на...

Реклама