Тренировка за намаляване на мазнините

Има много системи и процедури за "бързо сваляне". Но ако обърнем внимание на факта, че всяко действие има равнозначно противодействие, става така, че бързо свялате - бързо качвате. 

Колко време ще трябва да отделите?
За да постигнете желания ефект, ще трябва да си отделите 1-2 часа дневно за тренировка. Програмата Ви ще е между 3 и 5 пъти седмично.

Специфики и особености на тренировката
Нека разясним какво точно целите в фитнес залата и как заедно да го постигнем.. Изчезването на излишните килограми ще стане много лесно, но нека добавим още нещо - след като се разделите с излишните килограми, в огледалото да видите едно силно и хармонично тяло. Ние ще Ви покажем как и ще Ви помогнем, от вас се иска само да ни се доверите и най-вече да си повярвате. 

Тренировката
Програмите са разделени според тренировъчните дни, затова Вие трябва да изберете коя е най-удобна за вас. 

Как да протече една ваша тренировка?
Цялата тренировка не трябва да бъде повече от 90 мин. Почивките между сериите и упражненията трябва да не повече от минута. Темпото трябва да е интензивно. 

Съвети
Определете удобно за вас време за тренировка, така че и да се чувствате по-трудоспособни (някои хора са по-добри вечер, други пък сутрин. Трябва да определените подходящото за вас време). Приемайте повече вода . Друго нещо важно е, ако можете да правите аеробната си тренировка рано сутрин преди първото си хранене ,когато се горят най-много мазнини според някой изследвания с 200% повече в сравнение с следобедната тренировка в която първите 15мин се горят въглехидратите, които сте изяли през деня и едва след това започвате да горите мазнини. Можете да разнообразите аеробната тренировка коята е доста досадна като редувате например 10мин велогометър, след това веднага 10мин.степер и 10мин.бягаща пътечка например или нещо друго по ваш вкус.Ако правите аеробната си тренировка рано сутрин пропуснете тази след тренировката с тежести.Някой жени си мислят ,че като вдигат тежести сте станат мускулести и големи като мъже, но това въобще не е така всичко зависи от храненето и от гените на човека. А освен това жените които гледате по състезанията по културизъм (не по фитнес) са употребили доста забранени стимуланти за да изглеждат така. 

 
Холивудската мода - Тае Бо В края на 80-те години на ХХ век един тъмнокож каратист от Лос Анжелис на...
В борбата с целулита Ако можехте да  вземете проба от най - лошия целулит на планетата и...
Бягаща пътека Най-практикувано е бягането в парка или на бягаща пътека. Ефектът от...

Реклама