Напитки за сваляне на килограми

Тайната на загубата на тегло не е само намаляване калориите от храната, а и в пиенето на правилните напитки за целта –  те даряват тялото ви с енергия.  Богати на калории, но и здравословни.
Много е важно да се избягват питиета с добавена захар, подсладители или допълнителни овкусители – въглехидрати, които са пълен враг на отслабващата стратегия.

И класиката сред диетите е водата. Тя е единствената напитка с нула калории и най – добрия избор за ефективно сваляне на килограми. Водата не съдържа мазнини, калории, протеини или въглехидрати. Има хора, които не обичат да пият вода, трудно им е. Ако сте от тях винаги можете да добавите резен лимон или портокал към нея, за да я овкусите.

Също така прясно изцедените сокове са с значително по – ниско съдържание на захар и калории отколкото плодовите сокове. Прясно изцедените сокове са заредени с витамин С и здравословни хранителни вещества, които увеличават метаболизма на мазнините в черния дроб. В действителност, пиенето на фрешове може да ви помогне като потиска гладът.

От какви плодове можете да си правите сокове когато искате да сваляте килограми:
* портокал
* лимон
* диня
* ягода
* грейпфрут
* ябълка
* праскова.

Пиенето на чаша кафе всяка сутрин е необходимост за повечето хора. Кафето може да има две страни – отрицателна и положителна – за вашето здраве и тегло в зависимост от това как се консумира. Много е важно то да се пие в умерени количества и да се пие чисто – без захар, подсладители или мляко. Най – доброто кафе за загуба на тегло е черното кафе. Една чаша черно кафе осигурява минимално количество калории, обикновено не повече от 5. Освен това то ще ви направи по – бдителни и ще ви даде
този допълнителен тласък от енергия за поддържане на една дълга и качествена  тренировка.

 
10кг за един месец 1-вите 10 дена - без животински продуктисурови зеленчуци зеленчуци на...
Диета на Синди Крофорд Закуска : плодова салата от пресни екзотични плодове (манго, киви,...
5 препоръки за диетите Ето 5 препоръки на специалистите: 1. Яжте бавно, като се концентрирате...

Реклама