Диета пет килограма за три дни

Малко неща са толкова привлекателни за любителите на диетите както тази перспектива на загуба на 5 килограма за 3 дни. Но преди да започнете каквато и да е  диета, първата стъпка, която трябва да направите е да определите специфичните ви нужди от нея.

Консултация с лекар
Консултации с лекар винаги е добра идея, когато става въпрос за ограничение в хранителния режим, особено когато включва бърза загуба на тегло. Вашият лекар може да ви даде насоки, за по здравословно отслабване.

Временна загуба на мазнини
Въпреки че говорим за  ултра бърза загуба на тегло важно да се има предвид, че тези драстични резултати обикновено са временни. Също така е важно да се придържате към определено количество калории в три дневният си план, а не както продължителен режим на хранене.

Ето и нашите препоръки за тези три дни:  
Д-р Грийн Филип предлага сравнително просто меню за целта. Той  настоява плана да се следва точно с абсолютно никакви заменки. Общите правила на диета, включват:

* Използвайте само сол и черен пипер на вкус, като добавки към храната
* Количеството храна трябва да бъде точно и нито грам повече или по - малко
* Не замествайте храната с друга
* Пийте много вода
* Следвайте плана за не повече от три дни

Следвайте стриктен режим на хранене в продължение на три последователни дни. Въпреки, че само три дни ще сте на диета, цикъла на загубата на тегло продължава седмица.  

Меню
Програмата за отслабване е проста, но много рестриктивна. Някои храни като грейпфрут, зелен боб и риба тон са основни. Някои неща са съвсем ясни, като една чаша броколи, докато количеството месо е неограничено.

Предпоставката
Основната предпоставка на плана е привидно магическа комбинация от храни, които да са ритник за метаболизма и храносмилателната ви система.

Упражнения

Няма как да загубите 5 килограма за 72 часа ако не топите мазнините и във фитнеса. Един килограм мазнини изисква горенето на 3500 калории. А вие трябва да изгорите  35 000 калории само за три дни. За това ви е нужно поне едночасово потене в залата.

 

Реклама