ИДЕАЛНАТА ДИЕТА

Според американско изследване най – успешни са нискокалоричните диети!

След намаляване на теглото, идеалните килограми могат да се поддържат без задължително да се спазва една диета, твърди изследване на научна организация в областта на здравословното хранене.

В изследване са взели участие над 6000 доброволци, регистрирани официално в Националното ведомство по контрол на теглото на САЩ. Всички те са успели да свалят най -малко 13,5 кг от теглото си и са съумели да го запазят през следващата една година.

Главна цел на изследването било да бъдат изяснени най – новите промени в успешните рецепти за отслабване и тяхната популярност. Изводите от проучването показват, че за да запази човек ИДЕАЛНАТА ДИЕТА теглото си след отслабване, съвсем не е задължително да спазва една диета. Напротив – храненето може и дори е желателно да се променя често, без това да води до натрупване на излишно тегло. Данните показват, че преди 10 години най – популярната рецепта сред участниците в изследването е била употребата на нискокалорична храна с минимално съдържание на мазнини и редовни физически упражнения.

Някои от отслабналите впоследствие са започнали друга диета с повече калории, но са продължавали да се занимават с физически упражнения. Специалистите посочват, че хората, които са употребявали в минимални количества и много рядко т.нар. “бърза храна”, спазвали са нискокалорична диета с умерено количество мазнини и постоянно са се занимавали с физически упражнения, са намалили успешно своето тегло и са го запазили поне в продължение на една година. / zajenata.otpusnise.com

 
Кои са най – добрите плодове докато сте на диета Кои са най-добрите плодове за ядене, докато сте на диета? Отговорът ще...
10 акценти в диетата Аткинс Предлагаме ви не диетата, а поуките, които можете да извлечете от нея. ...
Диета за след празниците По празниците вкарваме доста токсини в организма си и няма как, защото...

Реклама