Бързо горящи мазнините храниВсички знаем, че трябва да консумираме ниско калорични храни, които заедно с фитнесът да дадат своите резултати.
За целта ви трябва балансиран хранителен режим.
Експертите предлагат специални храни, които могат да ви помогнат да топите мазнините бързо и правилно. Тези храни са богати на протеини и фибри.
Всичко, което трябва да направите е да стоите далеч от храни, които бързо да ви трупнат някое друго килце. Като пържената храна, пица, паста, сладкиши, десерти. Избягвайте храни с високо съдържание на захар. Захарта остава под формата на мазнина в тялото.

Яйца
Веднага ще си помислите, че в яйцата има холестерол… и е така. Да излишното за вас количество от яйцето остава в тялото ви като мазнина. И до тук става въпрос само за жълтъка на яйцето. Но белтъка е изграден изцяло от протеин.

Ниско маслени млечни напитки
Проучвания показват, че жените, които са консумирали ниско маслени млечни продукти са загубили най-малко 70% на своите мазнини. Тези продукти не само помагат на костите, но също са и добър източник на храна, която изгаря мазнините бързо.

Бобови култури
Богати на фибри, които помагат на чревният тракт да работи спокойно и нормално. Дават ви чувство за ситост. Богати са на протеини.

 
Диетата на д – р Бари Сиърс Диетата на д – р Бари Сиърс е кръстена Зоната и е популярна в цяла...
Диета с овес Този хранителен режим ще ви помогне да свалите 4-5 кг. за 4 дни. Диетата е...
Рибата и плодовете помагат при астмата Според проучване на Jane Burns от факултета по обществено здраве към...

Реклама