Тайните на отслабванетоИма доста идеи за отслабване, които имат определени методи. Но тези методи не действат при всички хора еднакво.
Екстремните диети, банановите, зелевата супа, диетата на Аткинс или гладуването са просто абсурдни. Да, губите мазнини за известно време, но метаболизма ви се обърква тотално, а след тях си връщате загубените килограми, та и повече за нула време.
В крайна сметка всичко се свежда до погълнати калории. 1200 за деня са достатъчни, за да не си объркате организма и да започнете да отслабвате. Това се казва просто – хранителен режим.
Това е и мнението на диетоложката  Джени Крейг. Тя казва, че някои нейни клиенти предпочитат да намалят калориите или порциите, за да видят дали това ще им подейства на тях лично. Ако ще го правите това, правете го умно.

Изберете засищащи храни и ограничете въглехидратите. Позволени са  плодовете и богатите на фибри зеленчуци, както и разбира се, чистото месо. Храни съдържащи скорбяла (картофи), кафяв ориз, оранжевите зеленчуци, овес, просо, всички те ще играят във ваша полза.
Те имат много малко мазнини и ще захранят тялото и мозъкът ви с енергия. И най – важното ще ви заситят.
Трябва да има най – малко 3 часа между храненията ви. Които да са около 4 /5 хранения на ден. Така ще забързате метаболизма си, който примерно при гладуването е бавен и каквото и да ядете всичко се трупа като резерв. Което не е добре, при положение, че се опитвате да губите кила, а не да трупате или да сте в застой прекалено дълго.

Списък на храните, с които ще топите мазнини:
* Бяла риба или птици
* Банани
* Грейпфрут
* Кафяв ориз
* Сладки картофи
* Броколи
* Зелен фасул
* Сурови бадеми
* Обезмаслена извара
* Обезмаслено или с 0,1% масленост кисело мляко
* Плодове
* Зрял боб
* Леща
* Обезмаслено прясно мляко или соево мляко
* Овес, просо и др. подобни
* Соеви ядки 

Следващото нещо след храненето са упражненията.
От 3 до 5 дни в седмицата по 20 или 30 минути активност.

Използвайте комбинирани упражнения като клякане, сгъвания на  Г машина,  разгъвания за крака, коремни преси, дърпане на скрипец, мъртва тяга, раменни преси, пенч прес и разгъвания за трицепс.
Ако обичате кардиото го ползвайте за целта си, то е чудесен начин за отслабване.
Така натоварвате всяка една мускулна група и стимулирате горенето мазнини от всякъде.
А, сега остава само да започвате да прилагате написаното!
Успех!

 
Соята - храната на бъдещето Соята е подходяща за всички хора, които искат да се хранят...
Мъжете имат нужда най-много от въглехидрати, жените - от месо Мъжете масово имат слабост към месото, но ново изследване показа, че...
Диета “Ния” За 5 дни - 4 кг по малко. 1 ден: от 2 до 5 кофички кисело мляко и 2 литра...

Реклама