Какво е Fyre? Това е 100% натурална добавка за отслабване, което е създадено да подпомогне горенето на мазнините по здравословен начин. Защо препаратът Fyre е специален?
Най-впечатляващото качество на Fyre е, че е изключително ефикасна добавка за отслабване, при това съдържа само естествени съставки и е напълно безопасно за здравето. Докато в миналото ефикасните хапчета за отслабване правеха повече или по-малко компромис със здравето, вече има продукт, който няма странични ефекти.
Всяка съставка на Fyre e добита от внимателно подбрана билка и е стандартизирана за определено количество активно вещество.

Научният подход зад добавката Fyre е доказан, което гарантира благотворен ефект върху различните фази на метаболизма, които са въвлечени в складирането на мазнините и тяхното горене.
Разбира се не може да няма и негативи: Fyre съдържа кофеин от кафе и зелен чай и не е подходящ за хора, които имат непоносимост към кофеина. Ако пиете кафе всеки ден, тогава Fyre е за вас, защото очевидно имате поносимост към кофеина. За всеки случай в първите дни докато вземате препарата спрете кафето, защото Fyre ви набавя дозата кофеин и нямате нужда от кафе. След първите 4-5 дни пробвайте да пиете кафе и преценете дали да го спрете според това как се чувствате, все пак Fyre е създаден да ви доставя всички стимулиращи съставки, така че доверете му се даже и за сутрешното събуждане.
Съставки на Fyre:
- Coleus Forskohlii - стандартизиран за 20% форсколин, който стимулира изгарянето на телесни мазнини и подържането на видим релеф на мускулите. Това е растение, което вирее в планините на Азия и е от семейството на джоджена и лавандулата. Това растение има свойството да намаля кръвното налягене (по този начин намаля действието на кафето и зеления чай върху покачването на кръвното налягане). Форсколинът има ефект подобен на забранения ефедрин, но не притежава страничните му ефекти и не вляие отрицателно върху сърцето. Друг негов ефект е потискане на апетита и подобряване на енергийните процеси.
- Green Tea - Зеленият чай притежава термогенни свойства, които засилват метаболизма. Освен това той намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта. Зеленият чай е лек диуретик и потиска апетита.
- Ginger Root - Коренът от джинджифил засилва метаболизма, дава повече енергия. Действа като антиоксидант.
- Bergenia Root - билка, която увеличава изгарянето на мазнини и потиска натрупването на нови. Действа и като антиоксидант.
- Coffe Bean Extract - кофеинът оказва положително влияние върху централната нервна система. Той увеличава енергийните нива, притежава леко диуретично действие, притежава термогенни свойства.
- Barberry Bark Extract - Бербаминът, открит в това растение, регулира нивата на инсулина, намалява холестерола, увеличава производителността на имунната система.
- Yohimbine HCL - йохимбинът блокира алфа-рецептори, което води до изгаряне на повече мазнини. Йохимбинът действа и като афродизиак.
- Velvet Bean Extract - оптимизира метаболизма и потиска апетита.

hranitelnidobavki.net

 
Млечна еднодневна диета С прясно мляко Вариант 1 Целия ден се пие само прясно мляко....
Правилното хранене – ключ към стройната фигура Здравословният хранителен режим ви дава енергия, поддържа...
Скандинавската диета Неотдавна прочетох, че скандинавската диета работи по-добре от ...

Реклама