1. Никакви сладкиши, когато и където ти се яде. Те са враг номер едно за твоето тяло. От тях не получаваш 10-те правила на здравословно храненежизненоважни вещества за организма си.
2. Забрави за топлия и пухкав бял хляб, за онези мазнички и вкусни тестени закусчици. Тестените храни само чакат да ги допуснеш в организма ти и се залавят да градят и градят мазнини. ...
3. До тук бяха сладките запръжки в манджите на мама, както и пържените пържолки, дробченца, яйчица. Да кажем добре дошли на варените, печените и задушените ястия.
4. Знаеше ли, че газираните безалкохолни напитки обожават да надуват корема ти и да носят калории? Е, сега вече нямаш оправдание, защото знаеш.
5. Съветвам те, ако обичаш да си попийваш алкохол, да го правиш рядко. Той е много калоричен. Да, дори и бирата.

6. Дъвките не са най-добрият ти приятел, макар че оправят дъха сутрин. Въпреки това дъвките без захар не са строго забранени.
7. Да не би да си мислеше, че всички плодове са позволени и полезни? Не се заблуждавай! Някои от тях са богати на онова сладичко нещо, което се нарича захар и което всички така обичаме. Ето кои са те – диня, смокиня, грозде, сини сливи. А бананът и пъпешът са богати на скорбяла, която също в големи количества не е полезна.
8. Знам, че ядките са чудесно мезе, но не и безобидно. Когато са в сурово състояние са значително по-полезни и дори препоръчителни. Особено орехите. Печеното слънчогледово семе въобще не влиза в сметката.
9. Споменах ли вече, че водата и фрешовете са полезните напитки. Ограничавай другите, колкото можеш повече. ...
10. Консумирай храните, колкото е възможно по-разделно, докато се научиш коя с коя храна се съчетава.

 
Fyre - натурално отслабване Какво е Fyre? Това е 100% натурална добавка за отслабване, което е...
Диетата на д-р Емилова ПЪРВИ ДЕН. Освен взиманите до момента плодове, чай, могат да бъдат...
15 правила за загуба на мазнини 1. Яжте по 4 – 5 пъти на ден по малко. Яденето често и по – малко ще...

Реклама