Отслабването е лично начинаниеПринципите на отслабването
За да отслабнеш, е нужно да мобилизираш всичката си енергия. Не само да обясняваш на всички, че пазиш диета, говориш само за това. Другите сами ще забележат резултата.

Билков чай и плодове.
Добре е билковият чай да бъде индивидуално предписан от фитотерапевт, а плодовете да се ядат винаги на гладно (никога за десерт). До обяд - един вид плодове и чай.

Златното правило
Закуските за деня (сутрин и следобед) - едни и същи, обядът и вечерята - еднакви (каквото ядете на обяд, това и на вечеря). Нека вечерята да е малка по обем и да не е по-късно от 19 часа

Хранете се по-често и по-малко.
Яжте повече от 3 пъти на ден  (3-5 пъти), но по малки количества. Така избягвате преяждането, дискомфорта с стомаха и сте по – заредени с енергия през целия ден.

Намалете солта и подправките, алкохолът

Правете по един разтоварващ ден седмично
Яжте в неделя каквото ви се яде, но все пак не прекалявайте. Неделята е денят в които сте заедно с цялото семейство и ви е нужна малко почивка и от диета и от всичко останало.

Движете се повече и в по-бързо темпо
Всеки ден трябва да се изпотите добре от физическо усилие. Ходете пеша когато можете. Не използвайте асансьора във входа , а се качвайте по стълбите.

 
Правилното хранене – ключ към стройната фигура Здравословният хранителен режим ви дава енергия, поддържа...
Диета с елда С тази диета можете да отслабнете с 8 до 10 килограма за десет дни. ...
Какво се случва когато сме на диета? Думата “диета” би следвало да се разбира като “начин на хранене”, а...

Реклама