1. Яжте по 4 – 5 пъти на ден по малко. Яденето често и по – малко ще помогне на 15 правила за загуба на мазниниметаболизма ви да гори калории.

2. Консумирайте храни с високо съдържание на фибри и ниско на захар, както и повече да има в дневното в меню протеин – пиле, телешко и риба. Плодовете и зеленчуците са на първо място – портокали, ябълки, ягоди, малини, броколи, чушки, аспержи, моркови. Ядки – фъстъци, бадеми и кашу и всички бобови растения. 

3. Приемайте храни с ниско съдържание на карбохидрати като зеленчуците и всички житни продукти.

4. Препоръчваме ви да приемате на ден по 25-35 грама фибри, които контролират кръвното ви налягане и ви засищат.

5. Яжте месо, то ви дава на организма ви доста протеин. Освен това утолява гладът и е доказано, че блокира натрупването на мазнини, докато горите такива.

6. Има здравословни мазнини, нужни на тялото ви, като слънчогледовото олио, фъстъците, бадемите, омега – 3  мазнините, които са в яйцат и рибата. Всички те са силни антиоксиданти и стимулират доста други процеси в тялото ви, които да горят мазнините.

7. Препоръчваме ви да ядете от 5-10 пъти дневно плодове и зеленчуци, които са важен хранителен микроелемент. Освен това зеленчуците са богати на фибри (повечето) и контролират апетита ви.

8. Консумирайте филтриращи напитки – в големи количества, като зелен чай или вода. Поне 2 литра на ден, за да се очисти тялото ви от токсините ви.

9. Баланса на мазнините ви за деня: 1/3 наситени мазнини, трябва да получавате; 1/3 моно – ненаситенни мазнини и 1/3 от поли – ненаситени мазнини.

10. Ако искате да започнете да изграждате навици тогава трябва да следвате план. Навици се оформят като следват многократно предписан план. Затова планирайте вашите ядения ежедневно и ги следвайте. Ако вие следвате вашия план ежедневно за 2 - 3 седмици ще си създадете постоянни навици, които стават част от вашата всекидневна процедура. Как смятате, че сте си създали лошите навици? От правене многократно на нещо отново и отново отново .

11. Включете в хранителния си план т. нар. “супер храни”. Те са леките меса (телешко, пилешко, риба), нискомаслено мляко, яйца (белтъка), домати, спанак, ядки, зелен чай и зърнените култури.

12. Не трябва поемането на мазнини на ден да надхвърли 30%  от общото количество на хранителите микроелементи.

13. УПРАЖНЕНИЯ! За да бъде вашата загуба на мазнини бърза, ефикасна и лесна освен хранителен план ви трябват и физически натоварвания. Отделяйте по час и половина за упражнения на ден и ще превърнете дефекта в ефект.

14. Помнете какво ядете и пиете. Така ще поддържате процентите на хранителните съставки, които поемате в норми.

15. Спазвайте 90% от тези правила. Ако можете да следвате 90% от хранителният си план успехът ви в борбата с мазнините е гарантиран.

 
Френска диета Разчетена за 14 дни, тя със сигурност не обяснява общоизвестния факт, че...
Диетата на Тереза Орловски ЗАКУСКА Една чаша портокалов сок Две твърдо сварени яйца ОБЯД Една...
Пак за разделното хранене Повече за комбинирането на храните при разделното хранене....

Реклама