Черешите имат диуритично действие и по тази причина на болните от затлъстяване се Черешите пречистват и свалят килограмипрепоръчвачерешова диета. Задължително плодовете трябва да са пресни, а не замразени, затова времето за тази диета настъпва през юни. Преди да започнете диетата, за седмица - две намалете количеството на храната за да се свие стомахът ви. Достатъчно е да ограничите хляба и другите тестени храни, както и сладките неща. Ако можете да си го позволите, най-добре е да преминете на протеиново меню (печени или варени лекимеса - пилешко,телешко,риба) в комбинация със зеленчукови салати. Монодиетата с череши води не само до отслабване, но и до отчистване на организма от токсини. Не е елателно при провеждането й да се пие кафе и да се пушат цигари (трябва поне да се ограничат дозите). Дневно се консумират до 1 1/2 кг. плодове разпределени на няколко порции.

Най - силният глад се чувства през първите два дни. На третия или четвъртия ден в устата се появява характерен ацетонов дъх - признак, че мазнините започват да се разграждат. При затлъстяване се налага да минете на череши за седмица. Свалят се от 5 до 7 килограма.
Много важно е правилното захранване след приключването на диетата. То трае толкова време, колкото и гладуването. Ако сте били на череши 7 дни, на 8-ия прибавете и друг плод, на 9-ия суров зеленчук, на 10-ия варени картофи, на 11-ия млечни храни, на 12-ия препечен хляб, на 13-ия яйце и чак на 14-ия месо.
Добре е диетата да се съчетава с лек спорт. Най-подходящи са плуването,каланетиката, карането на велосипед - според възрастта и предпочитанието. Но и повече разходки пеша вършат работа.

 
Какво трябва да знаем за хранителните добавки? Етикетите на много хранителни продукти съдържат ценна информация,...
Диета Master Cleanse Диетата Master Cleanse е широко известна в САЩ и Канада. Тя е доста ползвана...
Още една рибна диета Рибата е богата на белтъчини, нискокалорична и лесносмилаема храна....

Реклама