Черешите имат диуритично действие и по тази причина на болните от затлъстяване се Черешите пречистват и свалят килограмипрепоръчвачерешова диета. Задължително плодовете трябва да са пресни, а не замразени, затова времето за тази диета настъпва през юни. Преди да започнете диетата, за седмица - две намалете количеството на храната за да се свие стомахът ви. Достатъчно е да ограничите хляба и другите тестени храни, както и сладките неща. Ако можете да си го позволите, най-добре е да преминете на протеиново меню (печени или варени лекимеса - пилешко,телешко,риба) в комбинация със зеленчукови салати. Монодиетата с череши води не само до отслабване, но и до отчистване на организма от токсини. Не е елателно при провеждането й да се пие кафе и да се пушат цигари (трябва поне да се ограничат дозите). Дневно се консумират до 1 1/2 кг. плодове разпределени на няколко порции.

Най - силният глад се чувства през първите два дни. На третия или четвъртия ден в устата се появява характерен ацетонов дъх - признак, че мазнините започват да се разграждат. При затлъстяване се налага да минете на череши за седмица. Свалят се от 5 до 7 килограма.
Много важно е правилното захранване след приключването на диетата. То трае толкова време, колкото и гладуването. Ако сте били на череши 7 дни, на 8-ия прибавете и друг плод, на 9-ия суров зеленчук, на 10-ия варени картофи, на 11-ия млечни храни, на 12-ия препечен хляб, на 13-ия яйце и чак на 14-ия месо.
Добре е диетата да се съчетава с лек спорт. Най-подходящи са плуването,каланетиката, карането на велосипед - според възрастта и предпочитанието. Но и повече разходки пеша вършат работа.

 
Цветна диета Всеки цвят има свое енергийно трептене, което се възприема като...
Бързо горящи мазнините храни Всички знаем, че трябва да консумираме ниско калорични храни, които...
Супата помага за отслабване В битката срещу излишните килограми най-лош враг е гладът. Учени обаче...

Реклама